10 cărți care îți vor transforma vara într-o perioadă relaxantă

Data publicării:

Vara aceasta, lăsați-vă inspirați de o selecție de cărți excepționale, care nu doar că vă vor ajuta să vă relaxați, dar vă vor oferi și perspective noi și motivație pentru a vă îmbunătăți viața.

Vă prezentăm 10 lecturi esențiale de la Editura ap!, fiecare aducând un strop de înțelepciune și un imbold pentru a transforma zilele toride de vară într-o experiență memorabilă și revigorantă.

 

Petreceți-vă vara alături de Gretchen Rubin, cunoscută pentru observațiile sale profunde asupra naturii umane, Maye Musk, mama celebrului Elon Musk, Ryan Holiday, un gânditor influent al filosofiei stoice, Tony Robbins, un maestru al motivației și dezvoltării personale și mulți alții.

 

Mesaje de la un prieten - Tony Robbins

 

Tony Robbins, un maestru al motivației și al dezvoltării personale, ne aduce Mesaje de la un prieten, o carte care reamintește fiecăruia dintre noi ce puteri ascundem în interiorul nostru. Cu inteligență și sensibilitate, Robbins ne emoționează și ne ambiționează să ne depășim limitele autoimpuse și să ne urmăm visurile. Robbins, cunoscut pentru sistemul său „Personal Power”, demonstrează prin propria poveste de viață că orice obstacol poate fi depășit cu determinare și voință.

 

Hiperintuitivii - Heidi Sawyer

 

Heidi Sawyer explorează lumea celor hipersensitivi în Hiperintuitivii, oferind instrumentele necesare pentru a valorifica această trăsătură de personalitate. Cu o introspecție profundă și practici de vindecare, Sawyer ne ghidează în a înțelege și a ne conecta cu intuiția noastră. Experiențele personale ale autoarei adaugă o dimensiune autentică acestei lucrări esențiale pentru persoanele intuitiv-senzitive.

 

Liniștea este cheia - Ryan Holiday

 

Ryan Holiday, un gânditor influent al filosofiei stoice, ne invită să descoperim importanța liniștii sufletești în Liniștea este cheia. Această carte adună înțelepciunea marilor tradiții filosofice și religioase pentru a ne arăta cum să trăim o viață echilibrată și fericită, chiar și în mijlocul zgomotului modern. Holiday, autorul altor bestsellere precum Stoic zi de zi și Inamicul este egoul, continuă să inspire o nouă generație de lideri și cititori.

 

Cele patru tendințe: profilurile de personalitate esențiale care îți arată cum să faci viața mai bună (pe a ta și pe a altora) - Gretchen Rubin

 

Gretchen Rubin, cunoscută pentru observațiile sale profunde asupra naturii umane, ne ajută să ne înțelegem mai bine în Cele patru tendințe. Prin această carte, Rubin explorează patru tipuri de personalitate și oferă strategii practice pentru a comunica și a coopera mai eficient cu cei din jur. Rubin, autoare a The Happiness Project, continuă să influențeze pozitiv viața cititorilor săi prin perspectivele sale asupra fericirii și asupra dezvoltării personale.

 

Finiș: Șlefuiește-ți talentul de a duce lucrurile până la capăt - Jon Acuff

 

Jon Acuff ne îndeamnă să nu mai renunțăm la visurile noastre și să ducem lucrurile până la capăt în Finiș. Cu umor și claritate, Acuff demonstrează că perseverența este cheia succesului, și nu perfecționismul. Autorul a șase bestsellere New York Times, Acuff aduce o perspectivă proaspătă și motivantă asupra atingerii obiectivelor personale și profesionale.

 

Schimbarea: Cum să schimbi lucrurile atunci când este dificil - Chip și Dan Heath

 

Prin Schimbarea, Frații Heath ne oferă un ghid practic pentru a produce schimbări semnificative în viața noastră. Cartea este plină de studii de caz și exemple reale care demonstrează că schimbările pot fi realizate cu resurse minime și autoritate redusă. Chip și Dan Heath, doi autori de succes, continuă să ne inspire cu soluții inovatoare și aplicabile pentru probleme complexe.

 

Salt înainte! Fă saltul cu credință și trăiește o viață plină - Steve Harvey

 

Steve Harvey ne încurajează să facem saltul necesar pentru a ne împlini menirea în Salt înainte!. Cu numeroase elemente autobiografice, Harvey, un entertainer iubit și un autor de succes, ne împărtășește lecții valoroase despre curaj, perseverență și încredere în planul divin.

 

Scara magică spre succes - Napoleon Hill

 

Napoleon Hill, un pionier al literaturii de self-help, ne prezintă în Scara magică spre succes o sinteză a filosofiei sale despre succes. Această reeditare a manuscrisului original ne oferă principii fundamentale care au inspirat generații întregi de oameni să își realizeze obiectivele și să trăiască o viață plină de succes.

 

O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes de Maye Musk - Maye Musk

 

Autobiografia mamei lui Elon Musk, o septuagenară care și-a trăit viața din plin. Maye a copilărit în Africa de Sud și a cucerit marile podiumuri de modă din New York și nu numai, la o vârstă la care majoritatea femeilor se gândesc că timpul lor a trecut. Ea a avut două cariere, trei copii și unsprezece nepoți, și a trăit în nouă orașe din trei țări diferite. A lucrat ca model de la 15 la 71 de ani, tratând această meserie ca pe o simplă modalitate de a câștiga bani, nu ca pe un motiv pentru a se comporta și a trăi ca o divă. În volumul de față, Maye Musk împărtășește secretele ei în calitate de model, mamă a unor copii de succes și femeie în general.

 

Uită de griji, începe să trăiești - Dale Carnegie

 

Volumul este „un îndrumar pentru un nou mod de viață”. Este o carte necesară oricui, mare sau mic, tânăr sau bătrân, pentru că abordează un subiect care ne afectează pe toți: grijile. Dar volumul de față este mai mult decât o simplă carte despre griji. Este o carte care îți va descreți fruntea pentru totdeauna și te va convinge să nu te mai lași copleșit niciodată de grijile tale, pentru că vei ști că, oricare ar fi acestea, pot fi depășite. O carte la care te vei reîntoarce de mai multe ori pe parcursul vieții și pe care vei simți nevoia să le-o faci cadou și celor dragi absorbiți de prea multe griji.

 

Uită de griji, începe să trăiești este, totodată, un ghid practic pentru a elimina îngrijorarea din viața ta, scris în urma unor concluzii trase pe baza experiențelor reale de viață a mii de adulți care au fost cândva elevii autorului. În acest volum vei regăsi o serie de adevăruri străvechi, evidente și eterne, pe care ești invitat să le aplici în viața ta pentru a trăi mai relaxat și mai fericit.

 

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte, din sfere precum: dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Profită de ofertele verii de pe site-ul editurii, unde găsești cărți de top la prețuri reduse cu până la 70%.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel