5 zodii ce vor avea parte de o săptămână de excepție, între 28 octombrie și 3 noiembrie 2024

Data publicării:
O zodie primeste vesti extraordinare, Foto Unsplash/ Autor Hean Prinsloo
Descriere foto: O zodie primeste vesti extraordinare, Foto Unsplash/ Autor Hean Prinsloo

Cinci zodii vor avea un horoscop săptămânal foarte favorabil în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2024. Săptămâna aceasta le va aduce multă emoție și schimbări interesante.

Săgetător

Prima parte a săptămânii va fi una de odihnă și reflecție, chiar dacă, tehnic vorbind, este o săptămână de muncă. Acest lucru se întâmplă deoarece ne apropiem de sfârșitul fazei de descreștere a lunii, iar Luna Nouă din 1 noiembrie va schimba dinamica lucrurilor. Profită de acest moment pentru a-ți reîncărca bateriile, deoarece a doua parte a săptămânii va fi deosebit de importantă pentru tine.

În a doua parte a săptămânii, vei descoperi adevăruri despre tine și lumea înconjurătoare care vor influența traseul tău viitor. Cu Mercur în Săgetător începând din 2 noiembrie, perioada următoare se anunță a fi extrem de favorabilă. Așadar, ancorează-te în prezent. Acest lucru te va ajuta să profiți la maximum de această săptămână.

Berbec

Horoscopul tău din această săptămână este bun, întrucât este strâns legat de o altă persoană importantă din viața ta privată. Pentru unii, aceasta poate fi o persoană din zodia Pești, dar nu neapărat. Dacă ești atent la această relație importantă, binecuvântările cosmice vor curge lin și te vor ajuta să ajungi acolo unde trebuie.

A doua parte a săptămânii va fi una plină de distracție, bucurie, râsete și aventuri. Nu te abține și ieși din zona de confort! Dacă vei reuși să faci acest lucru, vei descoperi noi fețe ale personalității tale, despre care poate nu știai până acum.

Leu

Horoscopul tău din această săptămână se concentrează exclusiv pe relațiile din viața ta, fie ele platonice sau romantice. În prima parte a săptămânii, nu se va întâmpla nimic semnificativ, însă este esențial să te centrezi în această perioadă pentru ca binecuvântările cosmice să se manifeste în a doua jumătate.

Acest lucru se va întâmpla pentru că, odată ce Luna Nouă în Scorpion se va instala pe 1 noiembrie, va avea loc o schimbare rapidă de dinamică pentru tine. Nu vei mai dori să urmezi regulile care nu te reprezintă. În schimb, vei vrea să te exprimi mai autentic. Dacă vei găsi curajul să faci acest pas, binecuvântările cosmice se vor dezvălui într-un mod frumos pentru tine.

Pești

Energia zodiacală din această săptămână este legată fie de un Berbec, fie de persoana care ai fost tu în urmă cu mulți ani. Dacă simți chemarea, scrie o scrisoare către sinele tău mai tânăr, adresând problemele și situațiile care te-au frământat la acea vreme.

Împărtășește lecțiile învățate de-a lungul anilor și fii prietenul pe care versiunea ta mai tânără nu l-a avut. Dacă faci acest lucru, îți vei curăța câmpul energetic suficient pentru a efectua un ritual de manifestare la Luna Nouă în Scorpion pe 1 noiembrie. Weekendul va fi unul plin de distracție, fără însă evenimente extraordinare. Alege aventura, căci forțele cosmice sunt aici să te sprijine!

Rac

Rac, prima parte a săptămânii va fi una de reflecție, în care vei contempla zilele care urmează și ce vrei să realizezi în viitor. Această introspecție te va ajuta să valorifici energia Lunii Noi din a doua parte a săptămânii. Până la urmă, luna este domeniul tău zodiacal.

Odată ce intrăm în faza de creștere a lunii după 1 noiembrie, vei descoperi binecuvântări în cele mai neașteptate locuri. Așadar, ieși din zona de confort, pentru că acolo îți vei găsi adevăratele realizări. Te așteaptă revelații profunde, scrie YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel