A bătut-o sau nu Jador pe Oana Ciocan? Cântărețul de manele i-a dat replica lui Zanni, după acuzațiile de agresiune aduse

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Jador a dat cărțile pe față, după ce a fost acuzat de Zanni că a bătut-o pe Oana Ciocan. În urmă cu scurt timp, cântărețul de manele i-a dat răspunsul câștigătorului Survivor All Stars.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador și Oana Ciocan au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cântărețul de manele o ceruse de soție pe fosta Războinică de la Survivor All Stars și chiar vorbeau despre nuntă și copii împreună. Deși lucrurile păreau că merg de minune între cei doi, în urmă cu ceva timp, au anunțat că au ales să meargă pe drumuri separate.

Cu toate acestea, cei doi nu s-ar fi separat cu adevărat, ci doar au vrut să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii. Ei bine, în toată această perioadă au existat anumite neînțelegeri între cei doi, ceea ce i-a făcut să ia o pauză, doar că, potrivit cântărețului de manele, Oana Ciocan și-ar fi găsit un alt partener. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Jador a dat de înțeles că suferă și că își dorește să formeze, din nou, un cuplu cu Oana Ciocan și că luptă să o recâștige.

Te-ar putea interesa și: Jador aruncă bomba. Oana Ciocan și-a găsit un nou iubit, în timpul pauzei lor: „Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Ajutați-mă”

Zanni îl acuză pe Jador că a fost violent cu Oana Ciocan în timpul relației lor

Declarațiile sale au fost văzute și de Zanni, care nu s-a abținut și a făcut acuzații grave la adresa lui Jador. Câștigătorul Survivor All Stars a declarat că Oana Ciocan ar fi fost hărțuită și lovită de cântărețul de manele. Mai mult, tânăra ar fi vorbit cu Zanni și i-ar fi spus calvarul prin care ar fi trecut.

„Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o, și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi, legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot!”, a fost răspunsul lui Zanni pentru Jador.

Te-ar putea interesa și: „Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

A bătut-o sau nu Jador pe Oana Ciocan? Cântărețul de manele i-a dat replica lui Zanni, după acuzațiile de agresiune aduse

După aproape o zi de tăcere, Jador a decis să își exprime punctul de vedere pe rețelele de socializare. Cântărețul de manele a postat un mesaj în care neagă categoric orice acuzație de violență, susținând că nu ar putea niciodată să îi facă rău Oanei Ciocan.

„Pentru oamenii răi care comentează aiurea și ne vor răul, să nu-i credeți, pentru că iubirea mea pentru ea este atât de mare încât nu aș putea vreodată să îi fac rău!”, a scris Jador, în mediul online.

Rămâne de văzut cum va evolua această situație și dacă Oana Ciocan va alege să comenteze public acuzațiile aduse de Zanni și reacțiile lui Jador. Cert este că fanii sunt acum mai confuzi ca niciodată și așteaptă noi clarificări.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de JADOR (@jador_adevarat)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel