A consumat sau nu alcool Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii „Mireasa”. Vedeta dă cărțile pe față

Data publicării:

Gabriela Cristea a răspuns acuzațiilor că ar fi fost sub influența alcoolului în timp ce prezenta emisiunea „Mireasa”.

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea a fost centrul unor zvonuri nu atât de bune. Prezentatoarea a fost acuzată de consum de băuturi alcoolice în timpul emisiunii. Fanii care au urmărit emisiunea Mireasa, de la Antena 1, au glumit pe seama prezentatoarei timp de zile bune, iar cea din urmă nu a declarat nimic, până acum, cu privire la subiect.

Vezi și: Gabriela Cristea, marcată de perioada copilăriei: „Eu te-am făcut, eu te omor”. Vedeta își dorește o altă educație pentru fetele ei

Gabriel este știută pentru stilul ei informal de a prezenta propria emisiune, ea face glume și râde alături de participanți și concurenți, doar că de acea dată, spuneau criticii emisiunii, ar fi sărit calul cu buna dispoziție, motiv pentru care urmăritorii au tras concluzia că vedeta venise „veselă” la emisiune. 

Ea gesticulează mai mult decât o persoană în medie, astfel că fanii au crezut că nu mai are control de sine, iar Gabriela Cristea pune aceste discuții pe seama „susținătorilor” părților din emisiune, care s-ar simți neîndreptățiți atunci când favoritul sau favorita lor nu câștigă.

„Este un grup, la emisiunea pe care o prezint. Este un grup de susținători, știi că sunt împărțiți, că toate reality show-urile astea au o grămadă de „eu îl suțin pe ăla, eu îl susțin pe ăla!”, iar fetele alea nu mă plac!”, a mai spus Gabriela Cristea, a notat Ego

Pentru prima dată când a adus vorba despre acest subiect a fost în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, care a întrebat-o pe vedetă de momentul controversat, cel care a pus-o în centrul zvonurilor neplăcute.

Vezi și: „Mi-era frică să nu fiu bătută” Gabriela Cristea nu a mers la înmormântarea mamei sale. Dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu rudele

După cum admite și ea, se respectă pe sine, dar și meseria pe care o are, astfel că nu ar îndrăzni să se prezinte pe scenă sub influența alcoolului, plus că, mai transmite ea, nu bea alcool.

„Și pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă, tot timpul gesticulez, fac glume multe, într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă! Și au zis că sigur am consumat ceva! Cum să îmi permit vreodată, în viața mea, să mă duc la mine în emisiune (n.r. – în stare de ebrietate), eu îmi respect meseria pe care o am! Și, pe lângă asta, eu nu consum alcool!”, a mai mărturisit Gabriela Cristea.

Nu este prima ocazie cu care Gabriela intră în acest fel în atenția publicului.

Ea și partenerul ei, Tavi Clonda, au fost pe timpul verii destul de criticați pentru traiul pe care îl au. De la mașină și până la vacanțe, publicul lor nu a fost îndurător. De obicei, mai ales prezentatoarea, obișnuiește să răspundă acuzațiilor de orice fel, dar după ce au ieșit la iveală zvonurile legate prezentarea emisiunii sub influența alcoolului, ea nu a precizat nimic legat de acest subiect până acum.

Vezi și: Pierderile materiale uriașe pe care Gabriela Cristea le-a numărat, după divorțul de Marcel Toader: „El scotea bani zilnic cât era limita maximă”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel