„A dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în interior, dormeau”. Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa fostei soacre

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Acasa La Maruta
Descriere foto: Captură video: YouTube/Acasa La Maruta

Claudia Pătrășcanu a adus acuzații dure la adresa fostei soacre. Femeie ar fi fost cea care i-ar fi spus lui Gabi Bădălău să o dea afară din casă împreună cu copiii. Acuzațiile nu se opresc însă aici.

În toamna anului 2022, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat după 3 ani de scandaluri și procese. Chiar dacă a trecut mai bine de un an de la divorț, se pare că artista și familia Bădălău nu au îngropat nici acum securea războiului. 

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa fostei soacre

Deși mulți credeau că lucrurile dintre ei s-au liniștit și fiecare își vede de viața personală, iar Claudia Pătrășcanu are grijă de copii fără a mai existe probleme între ea, Gabi Bădălău și familia afaceristului, artista a făcut o serie de dezvăluiri despre cum stau, de fapt, lucrurile. Într-un interviu pentru cancan.ro, artista a mărturisit că trăiește întru-un „zbucium continuu” de 5 ani, iar tensiunile și disputele continuă să domine relațiile dintre cei doi și familia Bădălău.

„Din 2019 și până în prezent, trăiesc într-un zbucium continuu, cu aceleași persoane, bineînțeles, care fac orice să-mi deranjeze liniștea. Acea liniște pe care ei nu au cunoscut-o niciodată. Cinci ani pe sălile instituției DGASPC, unde i-am rugat să ia măsuri în multe privințe. Dar cei din județul Giurgiu se fac că nici nu primesc hârtiile celor din Constanța. Oare de ce?! Probabil, mulți oameni cred că s-a terminat zbuciumul, dar am încercat să-mi rezolv situațiile prin autorități. Mi-am dat seama, după cinci ani, că nu fac nimic, nu vin în sprijinul copiilor minori, nu sunt ajutați în niciun fel, încât să depășească momente ale vieții la o vârstă atât de mică.

În viață trebuie să răzbați singur, să te aperi singur și să îți faci dreptate singur. În țara noastră, unde legile le fac de multe ori cei cu bani mulți… Și îl citez pe Gabi Bădălău: 'eu dau sute de mii de euro avocaților să-mi pot rezolva problemele!' Nu prea ai ce să faci în situația mea, ca femeie, mamă care își crește copiii singură, decât să te rogi și să aștepți. Se vor găsi și oameni corecți la pupitrul instituțiilor, care nu vor fi încântați să distrugă vieți. Din păcate, mulți copii, tineri, rămân fără țeluri în viață, fără sprijin și dezorientați, din cauza legilor din țara noastră.

Eu, spre deosebire de alte mame, am avut puterea de a spune lucrurilor pe nume, unde amenințările sau presiunea nu m-au înfricoșat, și n-am permis să-mi fie luați copiii de lângă mine fără niciun motiv. Doar Dumnezeu are dreptul să decidă acest aspect, în rest, nimeni nu este în măsură să rupă copiii de lângă o mamă. N-au reușit să facă asta dintr-un singur motiv: că am luptat corect și cu iubire pentru copiii mei. Oare Dumnezeu nu a văzut asta?”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu pentru Cancan.ro.

„Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei, care încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său”

Claudia Pătrășcanu susține că fosta soacră este sursa conflictului dintre ea și fostul soț, Gabi Bădălău. Potrivit artistei femeia intervine constant în viața lor și în relația pe care Gabi Bădălău o are cu copiii. Mai mult, tot ea ar fi fost cea care a distrus mariajul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.

„Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei, care încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său. O femeie care își bagă nasul în orice, care distruge vieți doar pentru că dânsa nu a trăit-o pe a ei în iubire și respect. Și atunci se ocupă să distrugă viața fiului, relația fiului cu copiii lui. Tot dânsa a dat cu pumnul în masă să ne dea afară din casă. Diferența face că eu nu mi-am părăsit niciodată copiii.

De câțiva ani tot o rog civilizat să nu le mai administreze medicamente copiilor, antibiotice și nurofen, fără prescripția medicală și nu înțelege. O face de fiecare dată când copiii merg la Bolintin, le spune să țină secret, să nu-mi spună, că nu mai primesc nimic, altfel, tatăl îi va părăsi de tot. Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

„Înainte de Crăciun, această femeie a dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în casa aceea, dormeau”

Dezvăluirile nu s-au oprit însă aici. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că în preajma Crăciunului, fosta soacră  ar fi dat foc casei din Bolintin, în timp ce copiii lor se aflau în interior. Cu toate acestea, Gabriel și Nicolas, speriați de reacția posibilă a femeii, nu au îndrăznit să să vorbească cu mama lor despre acest incident. Artista susține că fosta soacră îi manipulează pe copii, încercând să le insufle ideea că mama lor ar fi o persoană rea și bolnavă psihic.

„Înainte de Crăciun, această femeie a dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în casa aceea, dormeau, era ora prânzului. Copiilor le-a fost frică să-mi spună, de teamă că îi cearta și le rupe urechile. Le spune copiilor că sunt o mamă rea, bolnavă psihic, că nu le-am dat să mănânce când erau mici, că plecam de acasă și îi lăsam. O pune și pe menajera lor să le spună asta, ca să fie mai mulți și poate mai credibili, în mintea lor. Bineînțeles că n-am să le permit să se mai joace cu mintea lor și am început să le arăt copiilor tot adevărul negru pe alb. Am impresia că, din ura ce mi-o poartă mie, nu mai țin cont de sufletul copiilor și nu mai au Dumnezeu oamenii ăștia.

I-am sugerat să-l lase pe Gabi să vina el după copii, dar de un an jumate vine dânsa, tocmai să distrugă orice relație între tată și copii. În loc să stea să-și apropie copilul de propriii lui copii, a reușit să dezbine. N-am s-o uit pe bătrâna ei soacra, cand îmi zicea: Ce o să-ți facă ție această femeie…O să vezi!'

A încercat să-mi mușamalizeze atâtea, a inventat procesul cu camere și telefoane, motiv pentru care copiii n-au cum să mă sune și să-i sun când sunt acolo, sunt sechestrați' la vârsta lor și, dacă li se întâmplă ceva, n-au cum să mă sune. Ei știu bine cine le-a pus microfoane și camere… Cât am stat acolo, vorbeau mereu prin băi și spuneau că-s ascultați. Acum, au găsit alt motiv pentru a-mi mânca banii și a influența copiii cu tâmpenii”, a adăugat Claudia Pătrășcanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel