A ieșit la iveală! Motivul pentru care Dorian Popa și-a pus fațete dentare: „Nu aveam dinți urâți, că vede lumea pozele”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dorian Popa
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dorian Popa

Dorian Popa a fost invitat în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, unde a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus fațete dentare.

În urmă cu 6 ani, mai exact în 2017, Dorian Popa a apelat la medicul stomatolog pentru a-și pune fațete dentare, iar transformarea a fost una spectaculoasă, reușind să atragă toate privirile cu zâmbetul lui impecabil. 

Motivul pentru care Dorian Popa și-a pus fațete dentare. De ce a ales artistul să aibă dinții atât de albi

Zâmbetul de Hollywood al lui Dorian Popa a stârnit însă și o mulțime de comentarii. Invitat în cadrul în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, artistul a dezvăluit de ce și-a pus fațete dentare și de ce a ales ca dinții să fie atât de albi.

„Toată lumea mă întreba de ce mi-am pus fațete dentare și făcea mișto. Acum 95% au dinții la fel. Nu e nimic rău în asta. Există o chestie cu fațetele. Decizia constă, de fapt, în ce culoare alegi, nu că de ce ți-ai pus fațete. Obiectiv vorbind, medicul stomatolog zice că dacă ai dinți frumoși să nu-ți pui fațete.

Dacă mie nu-mi plac dinții mei sau eu vreau altceva de la dinții mei, ce să fac? Eu nu aveam dinți urâți, că vede lumea pozele, dar erau galbeni. Matematica în capul meu a fost în felul următor: albirile presupun luarea stratului de smalț, deci într-un final după o mie de albiri, eu nu o să mai am dinți. Păi nu mai bine îmi pun fațete și am rezolvat treaba?”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Dorian Popa a izbucnit în lacrimi, în fața lui Teo Trandafir. Ce l-a emoționat pe artist: „Nu am cuvinte să-i mulțumesc”

Te-ar putea interesa și: Ce studii are Dorian Popa. Detalii mai puțin cunoscute despre artist: „Am făcut doar un semestru”

„Garantez că poți să stai cu fațetele 4 vieți și nu au nimic”

Artistul a continuat să detalieze procesul prin care se pun fațetele dentare. În timp ce unii se întreabă despre durabilitatea și rezistența acestora, Dorian Popa a asigurat că fațetele dentare pot rezista chiar și o viață întreagă, fiind chiar mai rezistente decât dinții naturali.

„În momentul în care ți se pregătesc dinții pentru a putea fi puse fațetele, ți se fac două șanțuri în stânga și în dreapta, în cazul în care ai dinții drepți. Dacă nu ai dinții drepți, atunci dinții tăi vor fi piliți mai mult, dar dacă sunt drepți doar se pilesc în stânga și în drepta pentru a se face două cătări, se montează piesa, care face clic. Primele pe care le-am avut eu au fost provizorii. Se pun de la pilire și până în momentul în care îți ajung fațetele. Alea nu stau niciodată. Dacă fațetele sunt bine făcute, în momentul în care te duci la proba finală, înainte de cimentare, ele trebuie să stea pe dinții tăi și fără ciment. Sunt ca niște piese de lego. Cimentul se pune de siguranță și ca să poți mușca.

Un alt raționament pe care îl implic și pe care l-am și testat e că la vechii mei dinți aveam sensibilitate la rece. Eu nu puteam să mușc niciodată din înghețată, că îmi crăpa creierul. De când am fațete pot să mușc, pentru că eu nu mai ating cu dinții mei. Din câte știu eu au garanție 10 ani, depinde de stomatolog, dar eu garantez că poți să stai cu fațetele 4 vieți și nu au nimic. În cel mai rău caz te lovești, cazi, te împiedici și spargi una, atunci se lipește. Nu se decolorează, nu își pierd nuanța și nu se tocesc”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel