A lăsat tot la vedere! Delia și-a șocat fanii cu ultima ipostază. Fără lenjerie intimă și cu posteriorul la cameră / foto

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Delia/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Delia/Instagram

Delia s-a fotografiat într-o ipostază extrem de provocatoare.

Delia a fost mereu adepta postărilor și fotografiilor care au stârnit fel de fel de controverse în mediul online și care au generat comentarii diverse din partea fanilor. Cu toate acestea, artista le-a dat de multe ori replica internauților, făcând în continuare ceea ce-și dorește și lucrurile care o caracterizează cel mai bine. În contextul în care adesea se pozează și-și face apariția în haine extrem de largi, care îi acoperă complet silueta și care nu lasă nimic la vedere, artista a șocat acum internetul.

Astfel, celebra cântăreață s-a fotografiat doar într-o jachetă neagră de piele, fără pantaloni. Toți fanii, printre care și multe persoane publice, i-au admirat posteriorul vedetei și s-au arătat a fi impresionați de forma fizică perfectă pe care Delia reușește să o aibă în continuare. În aceeași măsură însă, au existat și comentarii negative, care o acuză pe vedetă de faptul că poza este una exagerată, întrucât aceasta ar fi renunțat de tot la lenjeria intimă. 

Citește și: Secretul longevității și al vieții sănătoase. Dr. Mihail: „Reduci mortalitatea din orice cauză cu până la 70%”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Totul despre dieta Deliei

Faptul că Delia arată pur și simplu uimitor i-a făcut pe mulți să se întrebe de-a lungul timpului care este dieta pe care o urmează celebra artistă. Astfel, spre surprinderea tuturor, artista nu este neapărat mulțumită cu forma fizică pe care o are, însă spune că nici nu-și poate crea un  stil de viață prea sănătos. Aceasta spunea în trecut că nu are la bază nicio dietă, iar când vine vorba de alimente, acestea nu sunt deloc unele sănătoase, ci dimpotrivă. 

„Mie nu-mi place cum sună „burtă”. Mă deranjează mai mult decât alte cuvinte. Ciorbă de burtă, burtă. Nu te simți așa... când zici „burtă”? Am și eu burtă, nu am six pack, sufăr enorm, dar nu fac nimic în sensul ăsta.

Nu știu, aș vrea să am six pack și am o problemă, că nu fac nimic pentru asta. Nu mă pot alimenta corect, deloc. Nu mănânc mult, mănânc prost. Mi-am dat seama că într-o perioadă trecuseră trei săptămâni și nu mâncasem deloc ardei, roșie, castravete, nimic.”, declara în trecut Delia în podcastul realizat de Gojira.

Te-ar putea interesa și: După toate scandalurile din ultima vreme, Daniela Iliescu a răbufnit: „Lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp, tot m-am antrenat să fac față răutăților”

Ce-i spun oamenii când o văd în realitate

Pentru a avea o formă fizică cât mai perfectă, Delia spune că a renunțat la anumite alimente de-a dreptul periculoase pentru siluetă. De asemenea, artista mărturisește că este adesea văzută a fi „grăsuță” de foarte multe persoane, care se arată complet uimite, în momentul în care o văd în realitate sau în costum de baie, cum s-a întâmplat cu fotografia de mai sus.

„Eram exclusiv pe carbohidrați și zahăr. Am zis că nu e bine, că trebuie să facem ceva. Nu-s grăsună. În general, oamenii cred că sunt mai grăsună, iar oamenii când mă văd în realitate sunt uimiți. Nu știu de ce, la televizor par mai urâțică, mai rău decât în realitate.”, mai spune ea.

VEZI și: Irina Columbeanu, susținută de Monica Gabor pentru a-l vizita pe Irinel în România, după 6 ani: „M-a ajutat foarte mult”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel