„A murit ca un câine”. Teo Trandafir nu s-a putut abține și a vorbit despre decesul lui Andrei Versace și ultimele sale clipe de viață

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir a făcut o declarație cutremurătoare după moartea lui Andrei Versace, exprimându-și indignarea față de felul în care a decurs viața sa.

Andrei Versace, pe numele său real Andrei Pîrvan, a fost găsit decedat în locuința sa din Capitală, sâmbătă, 20 iulie, după ce paznicul complexului în care locuia  a sunat la 112 și a spus că din apartamentul acestuia iese un miros neplăcut.

La scurt timp după moartea sa, în mediul online a apărut un videoclip realizat în locuința acestuia, despre care se spune că ar reprezenta ultimele imagini cu „Regele Fițelor” în viață. Pe fundalul filmulețului se aude maneaua a „Pune-ți hainele într-o plasă”, a lui Leo de la Kuweit. Melodia vorbește despre prieteni falși și despre bani.

„Pune-ți hainele într-o plasă, prefă-te că pleci de acasă. Zi la toți prietenii că ești plin de datorii. Sună-i după cinci minute și roagă-i să te împrumute. Când e vorba de ajutor, n-au semnal la telefon. Azi lumea te sună des doar când prezinți interes. Toți vin numai la împărțeală, e plină lumea de vrăjeală”, sunt versurile melodiei pe care o asculta Andrei Versace în ultimul clip video cu el în viață.

Teo Trandafir nu s-a putut abține. Ce a spus prezentatoare TV după decesul lui Andrei Versace: „A murit ca un câine, găsit după o săptămână”

Teo Trandafir a făcut o declarație puternică după moartea lui Andrei Versace. Prezentatoarea TV a subliniat că în ciuda aparențelor cum că avea succes și bani, „Regele Fițelor”, așa cum se intitula pe rețelele sociale, a  murit singur și uitat de prieteni, fiind găsit după o săptămână. 

„Hai să ne trezim un pic! Omul ăsta despre care știam că are bani, femei, ochelari, fericire, vacanțe. Era singur în casă și a murit ca un câine, găsit după o săptămână. Încercați să vedeți că în afara telefoanelor ăstora care s-au transformat în extensia mâinilor există viața adevărată și trebuie trăită. Omul ăsta nu a înțeles. S-a scindat, s-a rupt de societate. Nu l-a mai căutat nimeni!”, a spus Teo Trandafir, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

„Ați auzit maneaua?! Dar strigătul din spatele ei?!”

În plus, ea a ținut să vorbească și despre mesajul din spatele melodiei pe care Versace s-a filmat înainte de a fi găsit fără suflare în propria locuință. 

„A filmat în casă pe o manea care vorbea despre faptul că nu te mai sună nimeni atunci când ești al nimănui. Ați auzit maneaua?! Dar strigătul din spatele ei?! Uitați-vă în telefoane. Ce vedeți voi nu este așa și moare lumea! Să trăiți!”, a spus Teo Trandafir, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Youtube video image

Ce au transmis autoritățile despre moartea lui Andrei Versace

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții de la Poliția Capitalei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel