A născut Lambada! Cum o să-l cheme pe băiatul lui Tzancă Uraganu

Data publicării:
Captură video: YouTube/Anamaria Prodan
Descriere foto: Captură video: YouTube/Anamaria Prodan

Cu doar câteva zile în urmă, Tzancă Uraganu a devenit tată pentru a patra oară. Lambada, prima lui soție oficială, a adus pe lume un băiețel sănătos și plin de viață.

Cei doi părinți au ales deja un nume pentru micuțul lor "rege".

Familia lui Tzancă Uraganu s-a extins cu un nou membru, băiețelul fiind născut la începutul acestei săptămâni. Nașterea a avut loc la o clinică privată din București, unde manelistul a investit aproximativ 2.000 de euro pentru a asigura condiții de lux și siguranță maximă pentru Lambada și copil.

În vara acestui an, Lambada a confirmat că așteaptă al treilea copil, pe măsură ce sarcina devenea vizibilă. Marți, 17 septembrie 2024, a născut un băiețel perfect sănătos. Pe lângă cei trei copii pe care îi are cu Lambada, Tzancă Uraganu mai are o fetiță cu actuala sa parteneră, Alina Marymar. Alegerea numelui pentru noul membru al familiei a fost o decizie ușoară pentru Lambada, acesta respectând tradiția celorlalți copii, toți având nume care încep cu litera "A".

Încă un rege în familie. Alesio Andrei. Să ne trăiești o sută de ani fericiți și împliniți, că restul le ai pe toate. Te iubesc, puiule frumos”, a fost mesajul Lambadei.

Pe 22 iulie 2024, Tzancă Uraganu și Lambada au fost văzuți împreună la botezul fiului lor, Andreas. Manelistul a organizat o petrecere grandioasă într-un local din Ploiești. Evenimentul a adunat personalități importante din industria muzicii de petrecere, printre care și Sorinel Puștiu, care a avut onoarea de a fi nașul băiețelului, alintat "prințișorul" de către părinți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Dana Mihai | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel