Adda, jignită în mediul online. Cum a reacționat fiul artistei după ce a citit comentarile urâte despre mama sa: „Explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică în care…”

Data publicării:

Adda a răbufnit, după ce a primit mai multe jigniri în mediul online. Artista a dezvăluit cum a reacționat fiul său după ce a văzut comentariile urâte. 

Adda se numără printre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cu toate astea, există și persoane care țin să critice pe vedetă la orice pas. Recent, Adda nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online, după ce fiul său a citit mai multe comentarii în care oamenii o jigneau pentru felul în care arată.

Adda a răbufnit, după ce a primit mai multe jigniri în mediul online

În urmă cu aproape doi ani, vedeta a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme). Ulterior, aceasta a fost nevoită să urmeze un tratament cu 31 de pastile pe zi. Astfel că, Adda a trecut prin mai multe transformări. Gurile răutăcioase nu s-au putut abține să nu o critice pe artistă, pentru faptul că a mai pus câteva kilograme în plus.  Aceasta recunoaște că este dezamăgită de câtă răutate este pe lumea aceasta și lucrul care a deranjat-o cel mai tare este faptul că fiul său a citit jignirile pe care ea le-a primit de la oamenii răi.

„Am început sa primesc din nou mesaje în care sunt complimentată cu: “umflată”, “grasă”, “vacă” sau “obeză”. Nu mai are sens să spun de “săracu’ Cătălin”. Sau are?! Saracuuu Catalin. Off, eroul national! Aproape că mi-au dat lacrimile. Revenind la hate-ul legat de corp - mesajele sunt de la femei, în general, barbatilor le place daca ti-a crescut un pic... Asa arata o femeie “obeza” disciplinata care nu pune gura pe gluten, lactate si zahar. Pe zahar- extrem de rar. De ce sa mint?! Mai mananc alune cu miere- care au un si un pic de zahar. Sau inghetata vegana. Care are cu nu stiu cat la % mai putin zahar, dar tot are un pic. Off, rea sunt! Off, Addo, ce-ai facut?!

Aseara, stateam in pat cu Alex. Si a inceput sa citeasca cateva comentarii. I-am spus ca o sa vina o vreme cand o sa vada si el toate comentariile frumoase. Dar si comentariile in care oamenii ii jignesc mama. Si mi-a spus “Dar de ce sunt oamenii asa rai? Ca tu nu esti asa cum spun ei!”. Nah, explica-i copilului ca indiferent de ce ai face, nu va fi suficient. Explica-i copilului ca traieste intr-o lume toxica in care realitatea e mereu denaturata. De social media, de televiziune si de anumiti terti, care sanchi’ pot influenta opinia celor care nu pot avea opinie proprie.

Cam asa arata corpul unei “obeze” dupa doi ani de tratament agresiv, care da anumite schimbari metabolice. Si o “mica” artrita. Ca deh’, de ce sa fie simplu?! Si acum, nu vreau sa fiu rea. Nu zic, da spun  - daca va dau disciplina mea, va plang sarmalele de singuratate in frigider. Si nu va mai deschideti nasturele de la blugi dupa infruptare.

Iar legat de sotul meu. Stiu, poate in subconstient va doriti asa un barbat. Dar sa stiti ca el e chiar barbat. B A R B A T cu litere MARI. Si ca sa aveti acele litere mari langa voi. Tre’ sa fiti si voi femei cu litere MARI. Nu zic, da spun! Dar ce stiu eu?! Sunt doar o rea si o nemernica! De Craciun, fii mai bun! Fii adevatat!, a scris Adda, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel