Adda, mesaj emoționant cu ocazia aniversării fiului său. Artista a făcut mai multe confesiuni din ziua în care a devenit mămică

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Adda/Cătălin Rizea
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Adda/Cătălin Rizea

Adda îl sărbătorește, astăzi, pe fiul ei, Alex. Băiețelul a împlinit opt ani, iar cântăreața și soțul ei i-au făcut o surpriză pe cinste.

Adda și Cătălin Rizea sunt doi părinți împliniți. Cei doi au o căsnicie de invidiat și un băiețel de care sunt extrem de mândri. Astăzi, Alex, fiul lor, a împlinit opt ani, iar părinții lui i-au făcut un cadou de excepție.

Cântăreața a scris un mesaj emoționant în mediul online cu ocazia acestei zile speciale. Adda a povestit despre ziua în care l-a adus pe lume pe cel mic, dar și despre cât de emoționată și nerăbdătoare era să își cunoască băiețelul. Artista a mărturisit că era doar un copil care urma să aibă la rândul său un copil, fiind o mămică tânără.

De asemenea, Adda și-a arătat recunoștința pentru tot ceea ce trăiește acum, pentru soțul pe care îl are, dar și pentru copilul minunat pe care Dumnezeu i l-a dăruit. Ea a scris că cel mic a moștenit tot ce este mai bun de la ea și tatăl lui, inclusiv ambiția, determinarea și perfecționismul. În plus, Adda a mai spus că fiul ei este o persoană extrem de empatică, un copil care împarte orice lucru mărunt și care are un simț al umorului foarte dezvoltat.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante. Fostul soț i-ar fi pus pistolul la cap: „Aveam de ales între viață și moarte”

„Simt doar recunoștință”

„Acum 8 ani, pe vremea asta, mă perpeleam în pat de pe-o parte pe alta! Număram orele. Știam că de dimineață la ora 10:00 trebuia să fiu la spital. Aveam 24 de ani și 86 de kg. Voiam să-l cunosc pe Alex cât mai repede, dar, în același timp, parcă îmi doream să mai stea în burtică pentru că aveam emoții uriașe. Dar nici să mai stea acolo nu era bine, că îmi lua 10 minute să mă ridic din pat. Nu-mi vedeam degetele de la picioare din cauza burții. Îmi lua 5 minute să mă încalț. Eram un copil care urma să aducă pe lume un alt copil. Speriată, entuziasmată, emoționată, fericită și... habar n-am cum... Știu doar că tremuram și aveam inima cât un purice.

Acum beau un Hugo și simt doar recunoștință! Pentru tot! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cel mai bun, iubitor, frumos, sufletist copil! Care a luat de la mine și Cătă tot ce e mai bun! Și de la mine, și de la Cătă, și tot neamul toată încăpățânarea, pisălogeala, dar și ambiția, determinarea și perfecționismul. Aah... și pofta de dulce! Are cele mai tăioase și faine glume. De multe ori, îți ia un pic să te prinzi că a făcut mișto de tine! E un pupăcios și iubește pe toată lumea. Împarte tot cu toți copiii! E la fel de „fraier” ca mine și Cătă. Și-ar da și hainele de pe el. Dar, tot cred că, până la urmă, asta e o calitate! Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot! Și ajută-mă să mă ducă bibilica să-l cresc așa cum trebuie! Ține-l sănătos și fii lângă el mereu! La mulți ani, inima mea, Alex!”, a scris Adda pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu radiază de fericire. Cântăreața a făcut mai multe dezvăluiri despre noua sa relație: „Cred cu tărie că a fost ceva predestinat”

Adda și soțul ei i-au făcut o surpriză spectaculoasă fiului lor, cu ocazia acestei zile speciale. Cei trei au mers împreună la un meci de fotbal, unde echipa preferată a băiatului a câștigat. De asemenea, Alex este pasionat de fotbal și face parte dintr-o echipă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel