Adda nu a mai rezistat și a răbufnit în mediul online, după ce un viitor medic ar fi râs de boala ei: „La așa comportament ordinar, nu mă pot abține”

Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda nu a mai suportat și a dezvăluit public un mesaj pe care l-a primit și care a lăsat-o fără cuvinte. Artista a fost șocată de ceea ce i-a putut scrie cineva în mediul online. 

Adda este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Ea a impresionat de-a lungul anilor nu doar prin vocea sa, ci și prin versurile foarte emoționante ale pieselor sale care au ajuns la inimile ascultătorilor încă din prima clipă.

În urmă cu mai mulți ani, Adda a mărturisit că suferă de boala Lyme. După ani la rând de investigații și chin, artista a descoperit ce afecțiune are, după ce mai mulți medici i-au greșit diagnosticul. Acum, cântăreața a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu pe care l-a primit de la o urmăritoare care este cadru medical.

„La așa comportament ordinar, nu mă pot abține”

Vedeta a rămas șocată atunci când a văzut ce i-a putut spune femeia, mai ales că aceasta ar fi un viitor medic, deci înțelege cu ce s-a confruntat Adda în lupta ei cu boala. Urmăritoarea cântăreței i-a sugerat să meargă și să se trateze de Lyme, printr-un comentariu ironic lăsat la una dintre postările acesteia. Artistei nu i-a venit să creadă că un viitor cadru medical poate avea o astfel de atitudine față de o persoană ce suferă de această afecțiune și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care și-a exprimat indignarea cu privire la comportamentul femeii. 

„Doamnă, mergeți și că tratați de Lyme în continuare! Succes”, a fost comentariul lăsat de o urmăritoare la postarea cântăreței.

„Am zis că postez doar pe story, dar la așa comportament ordinar, nu mă pot abține să nu pun și pe feed. Mai ales că mi-a scris cineva că duamna e medic sau studentă. Așa că am săpat. Duamna, să știți că Sibiul este pe locul 1 la mușcături de căpușe. Da, da, acolo unde ați făcut facultatea. În fine, nu asta e ideea. Tu, ca medic, studentă sau ce mama lu’ Ștefan ești, CUM poți să îți permiți să-i spui unui bolnav de Lyme așa ceva, într-un COMENTARIU PE INSTAGRAM, random, că nu v-a convenit dvs. ce am scris eu acolo sau că nu mă suportați ca om, artist etc. PUR ȘI SIMPLU, CUUUM?! Cum?! Citiți, duamna, studii!

Te-ar putea interesa și: Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu Selina. Cum s-au cunoscut cei doi: „Este femeia care mă echilibrează”

Vindecați Lyme-ul sau alte boli cronice, duamna doctor! Că poate vă treziți cu copii paralizați și nu știți ce să le faceți! Și-o să le dați doze de cortizon, că așa e protocolu’, până-i nenorociți de tot. Îmi fac cruce cu 100 de mâini și mă rog, dacă avem nevoie de ajutor, să nu cădem pe mâinile medicilor de pe Instagram! Să fim sănătoși și să ne ajute Dumnezeu să nu crapăm de tineri în lumea asta din ce în ce mai nebună”, a scris Adda, în mediul online. 

Boala Lyme este o infecție bacteriană cauzată de bacteriile din genul Borrelia, cel mai frecvent Borrelia burgdorferi. Aceasta este transmisă oamenilor prin mușcătura căpușelor infectate. Pentru prevenirea bolii Lyme, este important să se evite mușcăturile de căpușe prin folosirea hainelor care acoperă pielea, utilizarea repelentelor, inspectarea atentă a corpului după drumeții în zone cu risc ridicat și îndepărtarea promptă și corectă a căpușelor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel