Addaa dezvăluit cum arată alimentația sa din prezent.
După ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda a fost nevoită să-și schimbă total stilul de viață și să elimine din meniul său o listă mai mare de alimente. Astfel, artista pare că a găsit echilibrul perfect în prezent, iar într-o sesiune de întrebări cu fanii, aceasta a dezvăluit care sunt produsele pe care nu le mai consumă de ani de zile și care sunt preparatele pe care le pune adesea în farfurie.
„Este mai simplu să-ți zic ce nu mănânc, pentru că mănânc multe lucruri. În primul rând, nu mănânc gluten deloc, nu am mâncat de 4 ani, nu am gustat nici măcar o gură, deloc. Am foarte mare grijă cu lactatele, pentru că nu mă simt bine de la ele, singurul pe care-l tolerez este brânza, dar mănânc rar.
Mănânc foarte multe legume, în special pe cele de sezon, de exemplu acum mănânc ștevie, lobodă, legume din piață proaspete și de sezon, care sper că sunt românești. Încerc să nu mănânc zahăr, mai ciupesc, dar încerc cât mai puțin, pentru că nu e sănătos.”, le-a explicat Adda fanilor printr-un videoclip realizat pe TikTok.
Citește și: Oana Radu și-a cumpărat o vilă de lux după divorț. Imagini spectaculoase din noua casă a artistei
Astfel, Adda spune că prima masă din zi este una extrem de ușoară, preponderent axată pe fructe. Artista le explică fanilor că sănătatea nu-i permite să include preparate mai grele încă de dimineață, motiv pentru care preferă să ia gustări extrem de ușoare.
„Mănânc fructe, prima mea masă este din fructe, pentru că îmi doresc să nu-mi suprasolicit ficatul, pentru că nu vreau să-i dau în cap cu alimente grele. Iau vitamine, am și o cură de detox din plante, dar vorbesc cu medicii înainte să mă apuc, pentru că e destul de dificilă.”, a mai spus artista.
De asemenea, Adda spune că nu mănâncă aproape niciodată mâncare comandată, deși viața de artist este de cele mai multe ori haotică și o poartă pe drumuri. Toate aceste sacrificii, care s-au dovedit, în final, a fi unele extrem de benefice, au fost făcute din cauza diagnosticului pe care l-a primit în urmă cu câțiva ani.
„Nu mănânc mâncare comandată, decât foarte rar la studio, ceva salata, unde nu au ce să greșească, 99% mănânc mâncare în casă, încerc să nu ciugulesc, să am doar 3 mese pe zi. Prima mea masă e foarte săracă, fructe, biscuiți, apoi la prânz mănânc consistent, uneori ciorbă și felul doi, seara mâncăm light, dar ne mai și porcim, însă mâncăm cu 3-4 ore înainte de a mânca.
Eu a trebuit să-mi schimb stilul de viață din cauza Lyme-ului, poate dacă nu era asta, nu aș fi fost la fel de disciplinată. În orice caz, trebuie să ne gândim că alimentația este tratament pentru corp și ce băgăm în corp. Mie mi-a scăzut foarte rău imunitatea din cauza unei sinuzite, aveam vitamina C foarte scăzută, încât mi-a trimis semnale. Și când ai lipsă de magneziu se întâmplă același lucru.”, a completat Adda, în cadrul videoclipului.
Citește și: Asta bea Sofia Vicoveanca în fiecare zi pe stomacul gol, la 82 de ani: „E meniul de dimineață”
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News