Adda și Cătălin Rizea, așa cum nu i-ai mai văzut! Apariția zilei - Foto în articol

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adda, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, instagram

Adda și soțul ei au oferit apariția zilei.

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună un băiat, pe Alexandru. Cei doi sunt unul dintre cele mai solide cupluri, deși după ce au participat la Asia Expres, toată lumea credea că lucrurile nu vor mai merge la fel de bine.

Acum, Adda a postat sâmbătă la amiază o fotografie inedită în care apărea cu Rizea în ploaie. Cei doi își susțineau fiul, pe Alexandru, care joacă la grupele de copii și juniori ale celor de la Rapid București.

Postarea Addei

 

”Nimeni nimic. Eu cu Rizea, in ploaie, la meciu’ copilului! Mai stii, iubire, cand ne imbracam frumos ca sa dam totul jos dupaia? Acuma, sunt ravisanta cu aceasta umbreluta un pic mai mare decat capul meu. Iar tu… cu acea geaca dă pescuit esti irezistibil de-mi da o bala si-o lacrima! Ahh… miau.. mrr”, a scris Adda, pe contul său de Facebook, unde a postat și o fotografie relevantă în acest sens.

Foto

Citește și articolul - Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță https://www.spectacola.ro/adio-monica-birladeanu-schimbare-surpriza-dupa-nunta-cu-valeriu-gheorghita_42196.html 

Citește și articolul - Adda nu a mai rezistat și răbufnit în mediul online, după ce un viitor medic ar fi râs de boala ei: „La așa comportament ordinar, nu mă pot abține”

 

În urmă cu mai mulți ani, Adda a spus faptul că suferă de boala Lyme. După o perioadă îndelungată de chin și investigații, artista a descoperit ce tip de afecțiune are, după ce mai multe cadre cadicale i-au greșit diagnosticul. Zilele trecute, câtăreața a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu pe care l-a primit de la o femeie care este cadru medical.

„La așa comportament ordinar, nu mă pot abține”

Vedeta a rămas uimită, șocată, atunci când a văzut ce i-a putut zice femeia, mai ales că aceasta ar fi un viitor medic, prin urmare înțelege cu ce s-a confruntat Adda în lupta ei cu boala. Urmăritoarea cântăreței i-a indicat să meargă și să se trateze de Lyme, printr-un ironic comentariu lăsat la una dintre postările Addei.

Adda, uimită de ce i-a scris viitorul medic

 

Artistei nu i-a venit să creadă faptul că un viitor medic poate avea o astfel de atitudine cu privire la o persoană care suferă de această afecțiune. Adda a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care și-a arătat indignarea privind comportamentul femeii. 

„Am zis că postez doar pe story, dar la așa comportament ordinar, nu mă pot abține să nu pun și pe feed. Mai ales că mi-a scris cineva că duamna e medic sau studentă. Așa că am săpat. Duamna, să știți că Sibiul este pe locul 1 la mușcături de căpușe. Da, da, acolo unde ați făcut facultatea. În fine, nu asta e ideea. Tu, ca medic, studentă sau ce mama lu’ Ștefan ești, CUM poți să îți permiți să-i spui unui bolnav de Lyme așa ceva, într-un COMENTARIU PE INSTAGRAM, random, că nu v-a convenit dvs. ce am scris eu acolo sau că nu mă suportați ca om, artist etc. PUR ȘI SIMPLU, CUUUM?! Cum?! Citiți, duamna, studii!

Vindecați Lyme-ul sau alte boli cronice, duamna doctor! Că poate vă treziți cu copii paralizați și nu știți ce să le faceți! Și-o să le dați doze de cortizon, că așa e protocolu’, până-i nenorociți de tot. Îmi fac cruce cu 100 de mâini și mă rog, dacă avem nevoie de ajutor, să nu cădem pe mâinile medicilor de pe Instagram! Să fim sănătoși și să ne ajute Dumnezeu să nu crapăm de tineri în lumea asta din ce în ce mai nebună”, a scris Adda, în mediul online. Vezi continuarea aici!

Citește și articolul - Radu Vâlcan, secretul căsniciei de succes cu Adela Popescu. Ce a dezvăluit prezentatorul TV: „Este un vis cu ochii deschiși” https://www.spectacola.ro/radu-valcan-secretul-casniciei-de-succes-cu-adela-popescu-ce-a-dezvaluit-prezentatorul-tv-este-un-vis-cu-ochii-deschisi_42189.html 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel