Adela Popescu a recunoscut că nu știe data de naștere a lui Radu Vâlcan: „Caut pe Google”. Cum reacționează prezentatorul TV

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Adela Popescu a mărturisit că nici după 9 ani de căsnicie nu știe exact data de naștere a soțului său, Radu Vâlcan. Vedeta a mărturisit că uneori apelează la Google pentru a afla informația corectă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 14 ani şi au împreună trei băieţi minunați a căror nume începe cu litera A: Alexandru, Andrei și Adrian. Ei au o căsnicie care durează deja de 9 ani, iar cuplul lor este un exemplu pentru mulți.

Adela Popescu a recunoscut că nu știe data data de naștere a lui Radu Vâlcan: „Caut pe Google”

Pe 8 februarie, Radu Vâlcan a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani și și-a serbat ziua de naștere. Cu această ocazie, soția sa i-a adus un tort minunat. Toate bune și frumoase până aici, doar că Adela Popescu era convinsă că soțul ei împlinește 49 de ani și i-a pus aceste cifre pe tort. Invitată în emisiunea „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, de pe Digi24, a recunoscut că niciodată nu știe ce vârstă împlinește Radu Vâlcan. Pentru a afla câți ani are, vedeta apelează la un truc simplu și sigur, caută pe internet vârsta soțului ei.

„Și dacă aș fi încercat să regizez lucrul acesta nu mi-ar fi ieși așa. Asta este o particularitate a noastră. Noi nu prea ținem cont de lucrurile astea. Dacă ne întrebi ce dată sărbătorim, noi ne întrebăm de când suntem împreună, când ne-am pupat prima dată. Noi nici acum nu știm când ne-am pupat prima dată, nimic nu știm, ca să zic așa.

Când m-a cerut în căsătorie știu. Știu locul, știu exact cum s-a întâmplat, dar nu mai știu data. Nu o mai țin minte, dar, în schimb, știu data nunții, bineînțeles. Și pe aceea o mai sărbătorim uneori”, a mărturisit Adela Popescu, în cadrul emisiunii „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, de pe Digi24.

Te-ar putea interesa și: Elena Ionescu, cu ochii în lacrimi. Artista a fost la un pas să își piardă definitiv vederea: „Nu e ușor să trăiești asta”

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, cadou impresionant de la Victor Cornea: „Nu am primit niciodată. E wow, e ceva wow”

Radu Vâlcan, deranjat de faptul că soția sa nu știe când s-a născut

Adela Popescu a mărturisit că Radu Vâlcan e deranjat de faptul că nici după 9 ani de căsnicie, soția sa nu poate reține când e născut. Cu toate acestea, fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a recunoscut că cei doi nu pun foarte mult preț pe acest aspect, iar relația lor nu se bazează pe acest lucru. 

„Anul nașterii... El deja e deranjat de asta. Îmi spune că nu se poate să nu știu când s-a născut. Caut pe Google «Radu Vâlcan, data nașterii». Cred că altfel aș fi în impas, dar nu punem foarte mult preț pe asta. Cadourile ni le dăm înainte”, a mai spus Adela Popescu, în cadrul emisiunii „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, de pe Digi24.

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică nu s-a mai ferit și a dat totul din casă! Cum gestionează relația la distanță cu iubita sa: „Ea stă la Londra”

Te-ar putea interesa și: Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă! Ce au pățit influencerița și întreaga ei familie: „Nu pot să vă explic în cuvinte cât am putut să plâng!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel