Adela Popescu, adevărul despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Nu m-am îndrăgostit la prima vedere, nu era pe gustul meu”

Data publicării:
Adela Popescu/captură video Youtube, Rețete simple cu Adi Hădean
Descriere foto: Adela Popescu/captură video Youtube, Rețete simple cu Adi Hădean

Adela Popescu a dezvăluit mai multe informații cu privire la povestea de dragoste dintre ea și Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai admirate cupluri din media românească. Chiar dacă au o familie numeroasă, iar provocările sunt cu siguranță pe măsură, cei doi reușesc mereu să mențină armonia în cuplu, dar nu uită să-și facă timp nici unul pentru celălalt. Cu toate acestea, chiar dacă în ziua de astăzi se iubesc nebunește și nu-și mai văd viața în alt mod, decât așa cum ea e în prezent, Adela Popescu povestește cum începutul poveștii de dragoste nu a fost asemenea scenariilor din filme. Actrița nu l-a plăcut inițial pe tatăl copiilor săi, dezvăluind ce a atras-o cel mai mult la el.

„Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Am lucrat mult timp împreună până să mă îndrăgostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neapărat, nu era un bărbat la care să zic că așa aș vrea să fie, nu am avut asta absolut deloc. În momentul în care am început să vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit și m-am îndrăgostit de el. El este un om pe care poți să-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru că nu se lasă descoperit deloc. Ori că e timid, nu știu. Sunt unii oameni care reușesc să se facă foarte plăcuți social, el nu.”, a declarat Adela Popescu în cadrul podcastului „La Cină” cu Ionela Năstase.

Te-ar putea interesa și: A lăsat tot la vedere! Delia și-a șocat fanii cu ultima ipostază. Fără lenjerie intimă și cu posteriorul la cameră / foto

Cum și-a dat seama că el este alesul

Astfel, chiar dacă recunoaște faptul că a fost cucerită de aspectul său fizic, Adela Popescu mărturisește că s-a îndrăgostit doar în momentul în care l-a descoperit cu adevărat pe Radu Vâlcan și a realizat faptul că acesta are aceleași principii de viață ca și ea. 

„Ne-am dat seama că familia pentru noi e foarte importantă. Eu am crescut în ideea asta și să întâlnesc un om pentru care familia e foarte importantă, la el am simțit să eu sunt cea mai importantă persoană din viață, chiar uneori simt că sunt mai importantă decât copiii. Asta mă face să simt, ceea ce pentru mine este foarte important.”, a mai povestit actrița.

Citește și: Secretul longevității și al vieții sănătoase. Dr. Mihail: „Reduci mortalitatea din orice cauză cu până la 70%”

Își fac frecvent timp de petrecut doar în doi

Foarte multe persoane sunt curioase să afle dacă cei doi îndrăgostiți mai au și timp special de petrecut în doi, iar extrem de sinceră ca de fiecare dată, Adela spune că aceste momente sunt rare și trebuie să fie atent planificate.

„Ne-am organizat noi niște ieșiri, a avut el filmările pentru emisiunea pe care o prezintă. Am zis că de ce trebuie să iau copiii, vin eu, au fost 9 zile minunate, doar lapte și miere. Radu a zis că în cazul nostru doar vacanțele dedicate, weekendurile planificate sunt bune, altfel nu reușim (n.r. să aibă timp în doi.)

Ne strângea stomacul la ideea că e cineva necunoscut în casă, dar am avut noroc și ne ajută enorm. Dacă nu ar fi în permanență să strângă după copii în casă, ar fi haos, nu poți să-ți imaginezi cum e o casă cu 3 copii mici.”, mai spune ea.

VEZI și: După toate scandalurile din ultima vreme, Daniela Iliescu a răbufnit: „Lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp, tot m-am antrenat să fac față răutăților”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel