Adevăratul motiv care a dus la divorțul dintre Iulia și Mihai Albu: „A venit cu o găină acasă”. Designerul nu-și vede fata des

Data publicării:
Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram
Descriere foto: Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Mihai Albu a oferit mai multe informații inedite despre relația cu Iulia Albu, dar și despre decizia de a-i permite acesteia să-i păstreze numele după divorț.

Mihai Albu și Iulia Albu au decis să pună capăt căsniciei lor în 2013, când celebrul creator de pantofi a fost de acord ca fosta soție să rămână cu numele său de familie, dar și să dețină custodia fetei pe care aceștia o au împreună, Mikaela. Chiar dacă cei doi au fost mereu rezervați și discreți cu privire la motivele care i-au adus în prag de despărțire și i-au făcut să renunțe la povestea lor de dragoste, la 10 ani de atunci, bărbatul a decis să „dea din casă” și să ofere publicului partea sa de adevăr. Așadar, printre principalele motive invocate de acesta face parte și atitudinea pe care fosta soție începea să o aibă.

„Avea o găină, a venit cu o găină acasă, cu care am stat un an. Nu, glumesc, atitudinea, chestia asta de a ieși mereu în evidență.

Cu siguranță că a avut și o strategie, pentru că și-a păstrat numele. Eram cunoscut atunci și i-a folosit. În anul divorțului s-a angajat la Kanal D, cine era atunci? Fosta soție a lui Mihai Albu. Nu este clar? Eu nu apar la televiziuni ca ea, ea are notorietate mai mare, acum pot fi eu considerat  fostul ei soț, și nu ea.”, a declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii În Oglindă.

VEZI și: Iulia Albu, motivul pentru care se trezește cu fața umflată: „Este o problemă pe care abia acum am reușit să o rezolv”

Regretă că i-a permis Iuliei Albu să-i păstreze numele

Iulia Albu se bucură din ziua de astăzi de o notorietate destul de mare, motiv pentru care vedeta nu ar mai putea renunța la numele care a consacrat-o. Cu toate acestea, fostul soț trăiește și în ziua de astăzi cu regretul că i-a permis acesteia ca după divorț să o cheme la fel. Dacă pe atunci nu părea a fi o problemă, scandalurile și certurile în care aceasta a mai fost implicată de-a lungul timpului l-a făcut pe designer să realizeze faptul că atunci nu a luat cea mai bună decizie.

„Îmi pare rău că i-am lăsat numele, că am fost de acord cu păstrarea numelui meu. A fost o negociere pe nume, am fost de acord fiecare cu ce am avut de cerut. S-a mers la notar, noi am divorțat amiabil. Nu cred că dacă nu îi dădeam numele, ar fi zis ceva. Mi l-a cerut și am fost de acord. Acum, indiferent ce face, după mine face lucruri aiurea.

Are tot felul de articole rele, se ceartă, eu sunt pomenit acolo, pentru că a păstrat numele. La notar, toate negocierile au mers ok, dar acum realizez că un bărbat nu e bine să îi lase numele fostei soții, pentru că ea se va recăsători, deci la ce îi folosește? Eu nu aș fi păstrat numele ei, de ce ea mi l-a cerut? Acum nu se mai poate face nimic.”, a continuat acesta.

VEZI și: Reacția neașteptată a Andreei Marin, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta: „Criticile le primesc astfel...”

Ce relație are cu fiica sa

Nici cu fiica sa nu are o relație extrem de strânsă, spune Mihai Albu, vizibil afectat. Bărbatul mărturisește că și-ar dori să o vadă mai des pe aceasta, însă mama sa este cea care îi decide programul și îi permite să plece de acasă.

„Nu reușesc (n.r să mențină legătura cu fiica sa), nu e ok, e loc de mai bine. Tatăl care e plecat, e cam plecat. Nu-l poți substitui, înlocui, completa timpul pe care l-ai fi avut zi de zi. Nu se poate. Tot ce pot să spun e că o iubesc foarte mult, îmi doresc să o văd cât mai des, când mă întreabă când ne vedem îi spun să o întrebe pe mami când o lasă.”, mai spune el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel