Adevăratul motiv pentru care Gabi Bădălău își modifică pozele. Afaceristul îi răspunde Biancăi Drăgușanu, după ce blondina a spus că apelează la trucuri de femei

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram/Gabi Bădălău
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram/Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a spus adevăratul motiv pentru care își editează fotografiile, după ce Bianca Drăgușanu a spus că apelează la trucuri de femei. 

Gabi Bădălău este unul dintre cei mai cunoscuți și controversați oameni de afaceri de la noi din țară. Pe pagina sa de Instagram are aproape 65 de mii de urmăritori, pe care îi ține la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lui. Bianca Dragușanu a susținut însă, în urmă cu ceva timp, că afaceristul folosește în exces o aplicație de modificare a imaginilor pentru a arăta mai bine în ele.

„I-am spus că exagerează, dar, fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția, probabil”, spunea Biancaa Drăgușanu.

Te-ar putea interesa și: Cornel Palade a dat cărțile pe față! Actorul a recunoscut în direct că a înșelat-o pe soția sa, Iuliana Palade: „Ea află acum. Nevastă, parcă e prima”

Adevăratul motiv pentru care Gabi Bădălău își modifică pozele. Afaceristul îi răspunde Biancăi Drăgușanu, după ce blondina a spus că apelează la trucuri de femei

După ce Bianca Drăgușanu a mărturisit că Gabi Bădălău apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția, acesta a ținut să spună adevăratul motiv pentru care își modifică pozele din social media. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D, afaceristul a recunoscut că, într-adevăr, își editează fotografiile, însă nu pentru că nu este mulțumit de aspectul să fizic. Afaceristul a ținut să precizeze că a văzut astfel de aplicații la Bianca Drăgușanu și a încercat și el din curiozitate.

„Am învățat de la Bianca să îmi modific pozele de pe social media. Sunt un bărbat foarte asumat și nu am nicio teamă, nicio rușine de absolut nimic. Am avut o perioadă când am slăbit într-un an vreo 30 de kilograme. Fac foarte mult sport, am foarte multă grijă de alimentație, de partea cu odihna și așa mai departe. Văzând rezultatele în ultimul timp și văzând la Bianca toate aceste aplicații, care erau o nebunie, probabil am exagerat. Sunt multe lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc la mine”, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Dan Negru, detalii exclusive despre emisiunea „Tu urmezi!”. Se anunță un sezon plin de provocări: „Sumele puse la încercare sunt uriașe”

„După o anumită vârstă, mai avem nevoie și de îmbunătățiri. Atâta timp cât avem la îndemână lucrurile astea, putem să apelăm”

Afaceristul a mărturisit că nu este adeptul operațiilor estetice și că preferă să aibă un stil de viață sănătos. Totodată, Gabi Bădălău a explicat că nu consideră că are vreun defect fizic și cel mai important lucru pentru el este să fie sănătos.

„Nu sunt adeptul operațiilor, sunt adeptul unui stil de viață sănătos și ceea ce nu îmi place cu siguranță o să remediez. Îmi doresc anumite schimbări. În general, noi bărbații, după o anumită vârstă, mai avem nevoie și de îmbunătățiri. Atâta timp cât avem la îndemână lucrurile astea, putem să apelăm. Nu consider că am niciun defect fizic, atâta timp cât sunt sănătos și sunt ok”, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici, reacție tranșantă la adresa profesorului în fustă: „Sunt puține lucruri în viață care mă apasă pe niște butoane”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel