Adevărul despre Survivor România. Mellina a dezvăluit dacă este sau nu adevărat ce văd oamenii la TV

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mellina a dezvăluit detalii din culisele Survivor România. Fosta concurentă a spus dacă este sau nu adevărat ce văd oamenii la TV.

Mellina a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România, sezonul 2. Ea a rezistat în Republica Dominicană timp de 3 luni, acolo unde a făcut față condițiilor dificile. Deși a reușit să aducă puncte valoroase în echipa Războincilor, ea a fost eliminată din competiție cu mult timp înainte de marea finală.

Adevărul despre Survivor România. Mellina a dezvăluit dacă este sau nu adevărat ce văd oamenii la TV

Într-un interviu acordat pentru Playtech Știri, fosta concurentă de la Survivor România a împărtășit detalii din culisele show-ului și a răspuns la întrebarea care frământă mulți telespectatori: este sau nu adevărat ce văd oamenii la TV? Ei bine, deși există persoane care susțin că nu este real ce se vede pe micul ecran, Mellina a ținut să precizeze că uneori este chiar mai greu decât pare la TV.

„Acolo este de la agonie la extaz non stop. Tot ceea ce vedeți la TV este adevărat, uneori mai greu decât ce vedeți la televizor. Mi-am dorit mult să mă duc la Survivor, am aplicat în fiecare an, până m-au acceptat, dar este extrem de greu. Mi s-a părut cel mai greu la Survivor să nu știu nimic de acasă. Eu am călătorit toată viața, nu am avut probleme să nu vorbesc cu ai mei, dar acolo am simțit cu totul altfel. Faptul că nu puteam să iau contact cu ei… întotdeauna îmi făceam griji pentru ei, dacă sunt bine, dacă s-a întâmplat ceva cu ei, aveam senzația că ei au murit. Când cineva moare, nu mai poți avea contact cu acea persoană. Eu nu mai puteam să iau contact. Emoțional, așa am interpretat.

Când i-am revăzut, am simțit că mi s-a dat o a doua șansă cu ei și am profitat, am petrecut foarte mult cu ei. Am pus foarte mult preț pe familie, am petrecut mult timp cu familia și prietenii. Și asta am învățat de la Survivor: că cel mai important în viață este timpul de calitate petrecut cu familia, cu prietenii, cu oamenii, în general. Să îți petreci timpul într-un mod frumos”, a spus Mellina pentru Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Zanni a dat cărțile pe față, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars. Ce i s-a părut cel mai greu în Republica Dominicană

Condiția pe care a pus-o Mellina pentru a participa la Survivor All Stars

Deși competiția Survivor All Stars s-a terminat, Mellina a mărturisit că printre concurenți se putea afla și ea, însă fosta Războinică din sezonul 2 s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Din acest motiv, ea a pus o condiție pentru a participa, fiind conștientă că va fi refuzată, aceea de a primi o sumă mare de bani.

„Dacă nu m-aș fi confruntat cu probleme de sănătate, atunci m-aș fi gândit de două ori, dar eu deja am avut experiența Survivor. A fost o experiență grea din punct de vedere emoțional, fizic, psihologic și medical. Eu am pus problema că vin doar dacă îmi dau foarte mulți bani, în sensul în care să nu mă cheme, ca să știu sigur că îmi zic nu. Asta a fost ideea. Este prea mult. Și ai mei au zis că dacă mă mai duc... Au spus să nu mă mai duc, pentru că am avut foarte multe probleme de sănătate”, a mai precizat Mellina.

Te-ar putea interesa și: Ce va face Zanni cu marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul a dezvăluit totul după ce a primit trofeul Survivor All Stars 2024: „Acesta este planul meu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel