Adevărul despre videoclipul interzis cu Alin Oprea și presupusa amantă: „Este o aberație totală”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”
Descriere foto: Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea și Larisa Uță au fost căsătoriți timp de 23 de ani și au împreună doi copii. Cei doi au divorțat în anul 2021 și la trei ani de la separare, au ales să vorbească public despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între ei. 

Invitată la podcastul lui Bursucu', Larisa Uță, fosta soție a cântărețului Alin Oprea, a făcut mai multe dezvăluiri, printre care și infidelitatea soțului. Femeia a mărturisit că a aflat într-un mod șocant că Alin Oprea o înșela, printr-un videoclip compromițător, în care acesta se filma alături de o altă femeie.

„Toată viața noastră, 24 de ani, am avut telefoanele pe masă. Am avut aceeași parolă toată viața. Nu am controlat niciodată în viața mea telefonul lui. Pentru că eu consider că în momentul în care controlezi telefonul, e clar că ai o bănuială. Când deschid telefonul, văd o singură poză, făcută în seara respectivă, el cu două femei. Nu am comentat nimic. A doua zi dimineață, a intrat la duș. Și-a lăsat telefonul băgat sub fața de masă. Când mă uit în videoclipuri, văd o doamnă cu mișcări suave. Am văzut actul în sine. Nici măcar nu l-a filmat altcineva, el filma chestia asta. Am intrat în baie, i-am lăsat telefonul și am ieșit. Avea femeia aia poze cu el de ani de zile. Erau la ea pe Facebook. Nu știu exact cam când au început, ei zic că 2019-2020. Eu cred că relația lor a început din anul 2018”, a declarat Larisa Uță, la podcastul lui Bursucu'.

„Este o aberație totală faza cu filmulețul”

După ce a auzit declarațiile fostei soții, Alin Oprea a vrut să spună și varianta sa. La emisiunea „Un Show Păcătos”, artistul a mărturisit că a cunoscut-o întâmplător pe actuala sa parteneră și că tot ceea ce spune Larisa Uță sunt doar minciuni. Mai mult decât atât, acesta a declarat că femeia nu are niciun videoclip compromițător cu el și că nu există niciun astfel de filmuleț, totul fiind doar o aberație.

„Am cunoscut-o întâmplător pe Medana, la un eveniment, la o masă, cu viitorii noștri nași, cu Axinte și atât și am zis că păstrăm legătura și că ne întâlnim pe data de 1 mai. Larisa nu are niciun videoclip. Să îmi arate dacă există o filmare cu vreo femeie. Evident că a inventat. Deci, dacă ea are o filmare cu vreo femeie, o rog să o prezinte. Ea spune că o are. Este o aberație totală faza cu filmulețul. Faptul că a intrat în baie este adevărat, că mi-a aruncat telefonul este adevărat”, a spus Alin Oprea, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Te-ar putea interesa și: Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

„Această femeie nu face nimic fără un scop personal”

Artistul a declarat, cu o zi în urmă, că Larisa Uță este o femeie plină de ură și răutate, răzbunătoare și că doar se victimizează. În plus, bărbatul a precizat că tot ceea ce a dorit fosta sa soție să facă a fost să îi afecteze imaginea, chiar cu ajutorul copiilor, folosindu-se de punctele lui sensibile. De asemenea, Alin Oprea a spus că femeia vrea doar să îl îndepărteze de actuala soție și să îl apropie de copii doar pentru a obține beneficii materiale.

„O femeie mutilată de ură, răutate și dorință de răzbunare, purtând voalul ipocriziei și masca victimizării. Un podcast cu declarații absurde și contradictorii, în care fosta soție nu a urmărit nimic altceva decât să provoace suferință și să-mi afecteze imaginea, cu acordul și sprijinul copiilor, folosind atacuri mârșave asupra celor mai sensibile puncte ale mele. Apariția ei marchează o schimbare de strategie, de la un război cu aspect atât subteran, cât și deschis, la o „pace condiționată”, în care să-și impună propriile reguli, în schimbul reabilitării mele în fața copiilor. Această femeie nu face nimic fără un scop personal foarte precis, în cazul de față îndepărtarea mea de actuala soție și aproprierea de complezență a copiilor, în scopuri strict materiale”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel