Adina Buzatu, confesiuni despre lupta cu kilogramele. Ce a ajutat-o cel mai mult să se mențină la aceeași greutate: „Am să vă spun un secret”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Adina Buzatu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Adina Buzatu

Celebra stilistă Adina Buzatu a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu kilogramele în plus, dar și despre felul în care a reușit să găsească un echilibru și să aibă un stil de viață sănătos, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. 

Invitată la podcastul „Super Oameni”, Adina Buzatu a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat pe parcursul anilor în ceea ce privește greutatea și imaginea de sine. În ciuda faptului că făcea sport și avea o alimentație sănătoasă și echilibrată, a recunoscut că a avut momente în care oscilațiile de greutate îi afectau starea de spirit.

Adina Buzatu este antreprenoare, stilist și influencer în domeniul modei și frumuseții. Este fondatoarea unui brand de succes de haine și accesorii, recunoscut pentru stilul său distinctiv și pentru abordarea inovatoare în modă. 

„Era peste puterea mea”

De-a lungul vieții, Adina a simțit o presiune interioară de a se conforma unui ideal de frumusețe pe care și l-a construit din copilărie, inspirată de imaginea mamei sale. Mama sa, cu un trup rubensian, a fost un model de feminitate, iar Adina și-a dorit să-i semene, dar și să se încadreze în tiparul pe care îl considera ideal. După o perioadă de frustrare și nesiguranță, Adina a realizat că acceptarea propriei identități și a corpului său este esențială pentru a obține echilibrul dorit.

Aceasta a început să lucreze cu un specialist pentru a înțelege mai bine motivațiile din spatele acestor fluctuații de greutate. Acum, după ce a recurs la terapie și a înțeles motivul pentru care nu reușea să își mențină silueta așa cum dorea, vedeta a mărturisit că nu mai există acea luptă a organismului de a depune kilograme doar pentru a se încadra într-un standard pe care și-l imaginase atunci când era doar un copil. Astfel, stilista a reușit să ajungă în punctul în care își trăiește viața fără a mai fi împovărată de așteptările nerealiste, având în vedere că, în cele din urmă, acceptarea de sine este cheia fericirii.

Te-ar putea interesa și: Iuliana Tudor, despre secretul unei relații fericite: „Căsnicia nu este doar o hârtie pe care o semnăm”

„Am să vă spun un secret. Toată viața făceam sport, mâncam bine, slăbeam, apoi mă apuca o stare de doream parcă să mă îngraș. Era peste puterea mea. Mă apuca noaptea foamea. Mâncam dulce și reveneam la o greutate mai mare, apoi iarăși luptam să slăbesc. Într-o transă cu psiholoaga mi-am dat seama că eu îmi doream să fiu ca mama. Mama era rubensiană, taică-miu era suplu. Mama îmi spunea: „Tu ești ca taică-tu, ești slabă”. Ea-mi zicea cu dragoste, dar copiii înțeleg cu totul altceva. Eu ziceam că ar trebui să fiu mai rotundă, ca mama.

Toată viața am oscilat până în momentul în care am realizat și am lucrat pe tema asta și n-am mai avut oscilații. Sunt mai suplă, dar greutatea o am practic aceeași, doar că s-a așezat altfel totul pe mine. Nu mai e lupta organismului de a depune doar pentru că își dorește să intre într-un standard pe care copilul din mine și-l imaginase atunci. E o chestiune care te șochează. Mama mă iubește, mă adoră, și eu pe ea. Taică-miu și el mă iubea. Am trăit într-o familie frumoasă“, a declarat Adina Buzatu, în cadrul podcastului „Super Oameni”. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel