Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Data publicării:
Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram
Descriere foto: Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, a vorbit despre felul în care reușește să se descurce în postura de tată singur, dar și despre poveștile pe care le-a creat, astfel încât cea mică să nu afle că mama ei se află în spatele gratiilor.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de peste opt ani, iar în anul 2018, cei doi au fost binecuvântați cu o fetiță, Eva Maria. Elena Udrea a trăit, în ultimii doi ani, cea mai grea perioadă a vieții sale, fiind închisă. Ea nu și-a mai văzut fiica și trăiește zi de zi cu speranța că se vor revedea cât mai curând. Fosta ministră a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu, în anul 2022. 

„Adevărul nu aș fi putut să îl spun”

Invitat în cadrul podcastului lui Bursucu', Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea a făcut mai multe mărturisiri emoționante. Bărbatul a dezvăluit cum reușește să o protejeze pe cea mică de adevărul dureros și a mărturisit că a ales să nu îi spună unde se află mama ei, de fapt, pentru a o proteja. Soțul fostei ministre a precizat că fiica sa știe ce înseamnă închisoare, dar nu știe că mama sa este închisă. În schimb, au ales să îi spună că Elena Udrea este la birou, unde muncește foarte mult, dar se va întoarce acasă cu siguranță, încercând să evite orice situație dureroasă prin care ar putea trece cea mică.

„Prima și singura dată când am văzut-o pe Elena că plânge a fost la două săptămâni după ce au dus-o la penitenciarul de acolo. Ea născuse, la două săptămâni au luat-o de lângă copil. Îți dai seama ce înseamnă să iei o mamă de lângă copilul ei la două săptămâni după ce a născut? La alte două săptămâni a fost prima dată când a putut să o revadă. A început să plângă și mi-a agravat și mie starea. A fost singura dată când eu am văzut-o pe ea să plângă. (...)

Adevărul nu aș fi putut să îl spun pentru că e prea mică și m-am gândit că dacă cineva ar întreba-o la școală „Unde e mama ta?”, iar ea ar spune lucrul ăsta, îți dai seama cam ce ar ieși. Chiar dacă ea nu știa ce înseamnă penitenciar, mai târziu le-a aflat și le știe, dar fără să știe unde este Elena. Ce știe ea la momentul prezent este că mami e la birou, că are de muncă și că o să vină acasă”, a declarat Adrian Alexandrov.

Te-ar putea interesa și: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit mort în curtea unui hotel din Buenos Aires. Artistul avea doar 31 de ani

„Eu simt că ea știe”

De asemenea, Adrian Alexandrov a declarat că atât el, cât și soția sa, au ales să construiască diferite povești pentru a reuși să o ferească pe fiica lor de orice suferință sau de răutățile celor din jur. Deși încearcă pe cât de mult posibil să o țină departe de adevăr, soțul Elenei Udrea a mărturisit că simte că cea mică știe că lucrurile stau puțin diferit față de ceea ce i se spune. În plus, Adrian Alexandrov a menționat că o altă situație dificilă cu care se confruntă este lipsa mamei fetiței în activitățile la care mamele celorlalți copii participă. Deși este mereu prezent la orice eveniment din viața fiicei sale, aceasta suferă din cauza absenței mamei, mai ales când prietenii ei sunt însoțiți de ambii părinți.

„Am construit tot felul de povești cu ajutorul Elenei ca să reușim să ducă și ea povestea până la capăt. Deja are șase ani, noi în continuare mergem acolo. Copiii nu sunt proști. Eu simt că ea știe că este altceva, dar nu spune, nu își manifestă emoțiile față de povestea asta așa cum ar trebui. Eu m-am folosit și de povestea cu mama. Mama a fost plecată în Italia mult timp și cea mică înțelegea. Problema cea mai grea la mine este că eu orice activitate fac cu ea, prietenii sunt și mamă și tată.

Eu nu pot să îi zic unuia „Vino doar tu, las-o pe soția acasă”. Și ei vin mereu în cuplu, perechi. Și eu trebuie să reiau povestea asta cu ea, să manipulez situația încât să salvăm ce putem din povestea asta. Acum, crescând, înțelege lucrurile din ce în ce mai bine. Poate să afle când va fi și Elena acasă. Dacă află înainte, cred că îi va distruge realitatea în care trăiește, va fi un șoc groaznic pentru fetiță”, a adăugat Adrian Alexandrov, în cadrul podcastului  „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel