Adrian „Elicopter de luptă”, adevărul despre incidentul în care a fost implicat. Care este adevărul

Data publicării:
Adrian Elicopter de Luptă
Descriere foto: Adrian Elicopter de Luptă

Adrian „Elicopter de luptă” a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este adevărul despre scandalul în care este implicat atât el, cât și fratele său.

Ieri, Adrian Dumitru, cunoscut ca Adrian „Elicopter de luptă” a fost personajul principal dintr-un nou scandal. Influencerul a condus după ce a consumat alcool și a fost oprit de polițiști, în Pitești. Deși inițial s-a zvonit că acesta a încercat să fugă de oamenii legi pentru a nu fi prins, influencerul a dezvăluit faptul că lucrurile au stat cu totul diferit. Acesta a recunoscut că a băut înainte de a se urca la volan și a mărturisit că este, într-adevăr, greșit ceea ce a făcut. Totuși, el a ținut să spună că nu se afla într-o stare avansată de ebrietate, așa cum s-a speculat, ci consumase o cantitate mică de alcool, suficientă doar pentru o contravenție, nu o infracțiune.

„Nu e cum v-ați imaginat”

„În primul rând, îmi cer scuze pentru cele întâmplate, dar aș vrea să le explic un pic, pentru că nu e cum v-ați imaginat. Astăzi mi-au venit și mie probele de sânge, a rezultat faptul că da, aveam o concentrație de alcool în sânge, dar suficientă doar pentru o contravenție, nu pentru infracțiune, pentru că nu băusem mult. Dar că băusem recent și automat a ieșit în etilotest.

Înțeleg faptul că anumiți oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, nu e cazul la mine. Greșeala mea a fost că m-am urcat la volan. Pot să beau și o picătură de bere și 10 beri, nu contează, nu trebuie să te urci la volan. Îmi pare rău pentru acest lucru, dar trebuie să știți că în mintea mea nu e că pun viața în pericol nimănui, în mintea mea era: da, îmi asum, mi se ia permisul, contravenție, nu este nicio problemă”, a explicat Adrian Dumitru.

Te-ar putea interesa și: Mădălina Crețan, despre pierderea lui Nosfe. Cum a găsit puterea de a merge mai departe: „Lipsește el lângă care eu știam să fiu femeie”

„Fratele meu a primit arest preventiv”

De asemenea, Adrian „Elicopter de luptă” a precizat că nu a avut loc o urmărire, ci doar o neînțelegere. Pentru că nu a înțeles inițial semnalele polițiștilor, fiind implicată și o mașină civilă, acesta și-a văzut de drum fără să oprească. Astfel, oamenii legii au mers după el. Influencerul recunoaște că în momentul în care polițiștii l-au oprit au fost adresate injurii și a încercat să se opună atunci când i s-au pus cătușele, dar precizează că nu a existat violență sau alte lucruri grave. Adrian Dumitru a confirmat faptul că că fratele său se află în arest preventiv în urma evenimentului, decizie luată și din cauza trecutul pe care îl are, după cum spune chiar tânărul.

„Acum să vorbim puțin despre acea urmărire, pentru că nu e așa cum v-ați imaginat. Am ieșit de pe o stradă, n-am văzut că e poliție în dreapta. Am făcut stânga pe linie dublă continuă, după ce m-am asigurat. În dreapta erau domnii polițiști cu o mașină civilă. Îl opriseră pe un domn. După ce am făcut eu, trebuia să-mi ia permisul și i-au zis domnului probabil că era în regulă, să plece. Până s-au urcat polițiștii, până s-au întors, cel din mașină a avut sindromul salvatorului și a venit după mine.

Flash-uri, șicanat în trafic, dar agresiv. Această urmărire s-a întins pe câteva sute de metri din cauza acestui om care a decis să facă pe polițistul. Am zis să mă bag printre niște blocuri, am văzut girofarul de poliție, atunci am înțeles ce se întâmplă. Am oprit și nu știam care e faza. Am înaintat 15 metri pe niște scări, am văzut că a venit și poliția din spate. S-au dat jos domnii polițiști. Am venit, am stat să mă ia domnul polițist. Am coborât un pic. Au fost 15-20 de secunde în care nu înțelegeam absolut nimic.

Dacă ați fi fost în situația aia, înțelegeați. Au fost 15-20 de secunde de: ce ai, ce am făcut? M-am zbătut un pic. S-au adresat niște injurii, că în situația aia, ce să faci? E ceva normal. Dar nu lucruri grave. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni. Am și urma de la cătușe. (...) Fratele meu a primit arest preventiv pentru că această decizie se ia în funcție de domnul procuror, de ce ai avut și tu în trecut”, a adăugat influencerul, într-un videoclip postat pe pagina sa de Tiktok. 

@adrianelicopterdelupta Regret fapta si nu ma gandesc la urmatoarea????????????????#fy #fyp #romania ♬ original sound - adrianelicopterdelupta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel