Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune nu s-a putut abține și a vorbit în direct la TV despre zvonurile privind divorțurile celor două fiice ale sale, Karmen și Adriana Simionescu.

 

În urmă cu trei săptămâni, Karmen Simionescu a șocat pe toată lumea, după ce a mărturisit că ea Bogdan Căplescu și-au spus „adio”, după 5 ani de la cununia civilă. Când toată lumea se aștepta ca fiica lui Adrian Minune să facă nunta, artista a anunțat că povestea de iubire dintre ea și soțul ei a luat sfârșit. „Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (...) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi”, spunea Karmen Simionescu, pe pagina sa de Instagram, la secțiune InstaStory, la începutul acestei luni.

Te-ar putea interesa și: Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

S-a zvonit că și Adriana Simionescu și soțul ei divorțează, la doar două luni după la nuntă

După ce Karmen Simionescu a anunțat că divorțează de soțul ei, s-a zvonit că și Adriana Simionescu a decis să-i spună adio lui Nicu, la doar două luni după nuntă. Cu toate acestea, fiica lui Adrian Minune a negat speculațiile.

„Am aflat și eu ieri că m-am separat. Eu nu am știut până acum că divorțăm, sincer îți zic. Nu sunt adevărate zvonurile, noi suntem bine, nu divorțează nimeni, nu suntem în situația asta. Ne bucurăm de fetița noastră, tocmai ce au ajuns albumele de la nuntă, vrem să ne uităm și noi la poze și la videoclipuri, dar nu avem timp pentru că ne sună telefoanele că noi doi divorțăm”, spunea Adriana Simionescu, la emisiunea „Viața fără filtru”, difuzată pe Antena Stars, în urmă cu două săptămâni.

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești se bucură din plin de viața de părinte. Cântărețul a împărtășit un moment emoționant

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Acum, Adrian Minune a vorbit deschis în cadrul emisiunii „La Măruță” despre zvonurile care circulă în ultima perioadă privind divorțurile fiicelor sale, Karmen și Adriana Simionescu. Manelistul a precizat în direct la TV că fetele sale sunt bine și nu se pune problema vreunui divorț. 

„Cu familia este bine. Cati este bine, fetele mele sunt ok. M-ai întrebat pentru ce vezi probabil ce se mai scrie prin ziare și e normal să mă întrebi. Nu există niciun divorț, totul este ok, copiii sunt bine, fetele, nepoții. Nu există niciun divorț! Și dacă ar exista, eu nu cred că foile țin oamenii. Sunt mulți care au divorțat și acum sunt împreună.

Am 40 de ani de stradă, de școala vieții. A trebuit să împlinesc 50 de ani ca să îmi dau seama că în viață sunt doar momente. (...) În viața asta sunt doar momente, de fericire, de supărare. Toate trec. Dacă știi să lași de la tine și nu plângi atunci când te doare, e o chestie frumoasă, că oricum se întâmplă. Spui «asta e, trecem peste»”, a mărturisit Adrian Minune, în cadrul emisiunii „La Măruță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel