Adrian Minune și-a început cariera la vârsta de 6 ani: „Am fost un copil care și-a crescut părinții, cântam și prin grajduri”

Data actualizării: | Data publicării:
Adrian Minune, captură video Youtube/ un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Adrian Minune, captură video Youtube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Adrian Minune a dezvăluit mai multe detalii cu privire la copilăria sa. 

Chair dacă acum se bucură de o viață extrem de prosperă din punct de vedere financiar, în copilărie Adrian Minune nu a fost cel mai norocos copil din acest punct de vedere. Acesta a resimțit mai multe lipsuri încă de la o vârstă fragedă și a fost nevoit să-și ajute mama să trăiască, chiar dacă avea doar vârsta de 6 ani. Așadar, la doi ani după ce a tatăl său a plecat din viața sa, artistul s-a apucat de cântat, schimbându-se, astfel, rolurile la ei în familie. 

„Mi-a plăcut viața de la țară, pentru că oamenii trăiesc altfel viața acolo. Era mai libertină, eu am locuit unde a locuit mama. Strictul necesar să zic că l-am avut, dar la părinții mamei, la bunicii din partea tatălui am fost amărât. De Moș Nicolae nu a venit și cu o cămașă, doar cu ciorăpei. La 6 ani eu am început să fac bani și să fiu Moș Crăciun. Eu am fost un copil care și-a crescut părinții, foarte greu. Înainte să mă apuc de cântat am găsit 10 lei și am luat pâine, nu mi-am luat mie nimic.”, a declarat Adrian Minune în cadrul podcatului realizat de Bursucu.

Citește și: Câte clase are, de fapt, Adrian Minune. Artistul nu a făcut nicio oră de canto în viața lui 

Nu a avut biberon când era copil

Chiar dacă spune că a avut o viață cu strictul necesar, în aceeași măsură, Adrian Minune recunoaște că nu a avut nici măcar un biberon, când a fost bebeluș. Mama sa a improvizat un astfel de dispozitiv cu ceva ce avea la îndemână în casă, pentru a-i oferi copilului său „strictul necesar.”

„Eu la 6 ani îmi luam singur bidonașul de 5 litri și mergeam să stau la coadă la gaz, ca să se încălzească mama. De sus am avut instinctul acesta. Mama s-a recăsătorit când eu aveam 6 ani, lumea nu știe că eu și fratele meu nu suntem frați și de tată. Noi suntem un aluat în care ne iubim mai mult ca frații, eu l-am crescut pe el, iar el acum mă crește pe mine. Este 10 ani diferență între noi. 

Nu am avut biberon când eram mic, aveam un colț de cârpă cu zahăr și cu apă din care sugeam așa până când se albea.”, mai spune el.

VEZI și: Adrian Minune a plecat cu portbagajul plin de bani de la un eveniment. Cum s-a îmbogățit artistul peste noapte

Cum a fost să cânte de la 6 ani

Faptul că a reușit să se mențină mereu sus în această industrie în care apar noi și noi artiști și trenduri nu e indiferent, spune Adrian Minune. Acesta și-a amintit de unde și-a început el cariera, câte sacrificii a fost nevoit să facă, dar și ce condiții de cântat trebuia să îndure pe când avea doar vârsta de șase ani. 

„Eu m-am ridicat extrem de greu, cântam prin grajduri, cântam câte trei zile, eu eram copil și toate astea m-au marcat. De asta mă mențin de atâta timp și țin steagul sus. Îmi doresc să-i țin pe ai și Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată și atunci mi-a dat, când nu am avut.”, mai spune el.

VEZI și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, se pregătește de nuntă! Când va avea loc marele eveniment: „Ne căsătorim și facem și botezul”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel