Adriana Bahmuțeanu a rupt tăcere. Când s-a despărțit, de fapt, de George Restivan și care a fost adevăratul motiv al separării: „Nu există niciun fel de durere”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de George Restivan, dar și când s-a produs, de fapt, separarea dintre cei doi.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a terminat însă la un an și trei luni de când și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Se pare că mariajul celor doi nu a mai mers, așa că au decis ca fiecare să meargă pe drumuri separate.

Când s-a produs, de fapt, despărțirea dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan

Invitată în cadrul emisiunii „Online Story”, moderată de Cornelia Ionescu, Adriana Bahmuțeanu a dat cărțile pe față și a dezvăluit când s-a produs, de fapt, despărțirea dintre ea și George Restivan. Fota prezentatoare TV a mărturisit că relația nu mai funcționa de câteva luni, iar din acest motiv au decis de comun acord să pună capăt mariajului și să meargă pe drumuri separate.

„Am discutat de la început că dacă unul dintre noi va vrea să iasă din poveste, celălalt îl va lăsa să plece. Nu există niciun fel de durere. Și chiar dacă există, celălalt trebuie să înțeleagă. Dacă unul chiar dorește cu tot dinadinsul să se rupă, atunci se poate rupe. Nu este nimic greșit în asta.

Ne-am despărțit lunile astea când am stat să facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face, să ne alegem soluțiile, sp vedem dacă putem. Nouă ni s-au schimbat prioritățile de viață. Se întâmplă și asta. Totul pornește de la comunicare”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii ”Online Story”.

Te-ar putea interesa și: „Eu nu cred în pauze de genul ăsta”. Teo Trandafir nu s-a abținut. Ce a spus prezentatoare TV despre separarea dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Adevăratul motiv pentru care s-a terminat relația

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că ea și George Restivan nu au avut probleme în relație, ba chiar s-au înțeles perfect și au fost pe aceeași lungime de undă, doar flacăra dintre ei s-a stins, iar planurile de viață s-au schimbat.

„Eu și George ne-am înțeles, am fost pe aceeași lungime de undă, dar am stabilit onest acest bilanț și dacă planurile se schimbă, perpectivele sau intervine ceva, atunci să discutăm variantele pe care le avem. Am discutat variantele și am decis împreună că trebuie să o luăm pe drumuri separate, pentru că ne-am fi învârtit într-o buclă care nu aducea niciun rezultat concret.

Perioada de îndrăgosteală trecuse, așa că ne-am mulțumit unul altuia, pentru că am trăit o frumoasă poveste de iubire. E foarte important să rămâi într-o relație civilizată cu fostul partener. Eu îi sunt foarte recunoscătoare lui George, mi-am învățat niște lecții, cred că și el a învățat lecțiile lui. Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile”, a mai precizat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii „Online Story”. 

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu, dezvăluiri din relația pe care a avut-o cu Mimi. Tânărul milionar a rupt tăcerea: „A spus că am fi avut conflicte și s-a ajuns la agresivități”

Te-ar putea interesa și: „A murit ca un câine”. Teo Trandafir nu s-a putut abține și a vorbit despre decesul lui Andrei Versace și ultimele sale clipe de viață

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel