Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre o împăcare cu Silviu Prigoană: „L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă”

Data actualizării: | Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, sursa facebook/ colaj foto

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la podcastul „Eu sunt ANAMARIA PRODAN”, despre relația pe Silviu Prigoană o are cu copiii, dar și despre eforturile pe care le-a făcut ca fostul soț să își dorească să păstreze legătura cu propriii săi fii.

Invitată la podcastul „Eu sunt ANAMARIA PRODAN”, Adriana Bahmuțeanu a povestit care este relația pe care fostul său soț, Silviu Prigoană, o are cu cei doi copii pe care îi au împreună. Aceasta a declarat că, după divorț, bărbatul nu a vrut să mai aibă de-a face cu fiii săi, ba mai mult, și-a dorit să fie decăzut din drepturile părintești, astfel încât Adriana să aibă costodie totală. În plus, Adriana Bahmuțeanu a spus că a fost nevoie de eforturi uriașe pentru a restabili legătura dintre Prigoană și copii, fiind implicate chiar serviciile sociale. După ce a reușit să își convingă fostul partener să fie prezent în viața celor mici, femeia s-a confruntat cu alte obstacole, și anume diferența situației materiale dintre cei doi. Silviu Prigoană își permitea să le cumpere copiilor ultimele modele de telefoane, jocuri, în timp ce ea nu avea aceleași posibilități financiare, lucru care a plasat-o într-o situație dificilă.

„Nu mai dorea să vadă copiii”

„El a plecat din viața copiilor după ce am divorțat. A și cerut la tribunal, după ce am divorțat, să fie decăzut din drepturi. A dorit să îmi dea custodie exclusivă pentru că nu mai dorea să vadă copiii. Am reușit după patru ani, cu sprijinul celor de la protecția copilului, să-l îmblânzim cumva. Copiii sufereau foarte mult că nu aveau tată, nu aveau un partener, un bărbat în casă. După patru ani jumătate am făcut terapie de familie ca să înțeleagă copiii că el este tatăl lor. Era o luptă inegală, el avea foarte mulți bani, eu nu îmi permiteam să le iau două telefoane noi, cele mai scumpe modele pe lună. El le cumpăra. A fost o luptă inegală din toate punctele de vedere: financiar vorbind, ca resurse. Și atunci am zis că e mai bine să păstreze relația cu tatăl, că altfel cresc dezechilibrați. Mi-am dorit să vorbesc cu el, să rămânem părinți chiar dacă ne-am despărțit ca și cuplu. De 10 ani nu avem niciun fel de comunicare, el cu mine nu vorbește. Trebuie să îi trimit hârtii prin curier”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea! Ce a dezvăluit despre despărțirea de Silviu Prigoană

„Aș vrea să fim din nou părinți și să vorbim despre copiii noștri”

Deși au trecut aproape 10 ani de la divorț, nici până în ziua de astăzi cei doi nu își vorbesc. Adriana Bahmuțeanu recunoaște că i-ar plăcea să păstreze legătura ca părinți, să discute despre situația copiilor lor și să comunice despre starea acestora. Aceasta spune că este nevoită să îi transmită mesaje prin avocați, curieri și hârtii, deși și-ar dori să existe o comunicare directă.

„Aș vrea să fim din nou părinți și să vorbim despre copiii noștri, da. L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă ca părinți despre viitorul copiilor. Ia gândește-te. Am copiii mari, se însoară mâine, poimâine. Cum stăm noi la nunta lui Maximus, eu într-o parte și el într-o parte? Sau cum facem? Nu mă invită pe mine sau nu-l invită pe taică-su? A fost o problemă foarte mare cu Maximus, el și-a dorit să studieze în America. Dar între timp, taică-su, care îi promisese din luna ianuarie că o să îl lase în America, i-a plătit un avans, i-a luat viza de student, s-a răzgândit. Cred că s-a răzgândit pentru că și-a dat seama că îl pierde, iar în momentul ăsta Maximus are nevoie de ajutor specializat. E o mare dezamăgire pentru copil”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul podcastului „Eu sunt ANAMARIA PRODAN”.

Te-ar putea interesa și: Maria Popovici și Alexandru Minculescu s-au despărțit după 6 ani de căsnicie. Primul mesaj

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel