Adriana Bahmuțeanu dezvăluie greutățile unei familii sărace: „Nu am avut o copilărie ușoară”

Data publicării:
Youtube / Eusuntanamariaprodan podcast
Descriere foto: Youtube / Eusuntanamariaprodan podcast

Adriana Bahmuțeanu spune câteva cuvinte emoționante despre mama ei, care s-a străduit cât mai mult să o crească pe ea și sora ei. Aceasta, din păcate, a avut parte de urmări tragice.

Adriana Bahmuțeanu povestește în podcastul Anamariei Prodan cum trăia în anii copilăriei. Ea s-a confruntat cu sărăcia, iar cele două fete au dormit până la o vârstă târzie cu propria mamă.

Din cauza oboselii crunte, mama Adrianei se îmbolnăvise, dar până atunci, vedeta povestește cum majoritatea oamenilor își ascund propria suferință în spatele unei măști ce transmite o copilărie fericită - dar doar în aparență.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea! Ce a dezvăluit despre despărțirea de Silviu Prigoană

„Când aud pe cineva spunând că a avut cea mai fericită copilărie, în realitate, acea persoană a suferit cel mai mult, doar că își pune o mască pentru a ascunde suferința de ceilalți. Nu, nu am avut o copilărie fericită. Provin dintr-o familie disfuncțională, iar părinții mei, la rândul lor, provin din familii disfuncționale. Așa că nici ei nu știau cum să ne crească frumos”, spune Adriana Bahmuțeanu, în podcastul Anamariei Prodan.

Mai departe, vedeta spune că este recunoscătoare părinților ei pentru că, în primul rând le-a dat viață ei și surorii sale, dar și pentru că au făcut tot posibilul, așa cum au știut ei, să le crească și educe.

„Pe vremea aceea, nu exista noțiunea de parenting, nu erau cursuri și erau foarte puține cărți despre educația copiilor. Oamenii nu se preocupau de astfel de lucruri. Cu toate acestea, le mulțumesc părinților mei că mi-au dat viață, că ne-au crescut pe mine și pe sora mea. Multe fetițe erau date la cămin săptămânal. Noi nu am fost date la cămin. Mama a insistat să nu fim trimise acolo, deși lucra mult și era foarte obosită. A vrut să ne țină aproape și să ne crească ea”, transmite Adriana Bahmuțeanu, în podcastul Anamariei Prodan.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre o împăcare cu Silviu Prigoană: „L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă”

Youtube video image

Anca, sora Adrianei Bahmuțeanu, a avut parte și ea de același tratament - amândouă au dormit până la o vârstă înaintată cu mama lor. Mai ales pe acea vreme, spune vedeta, nu se găsea aproape nimic de mâncare, așa că făceau tot ce puteau pentru a-și ajuta mama.

„Am dormit cu mama mulți ani, până când s-a îmbolnăvit grav din cauza epuizării. Lucra în trei schimburi și nu avea niciun ajutor – cine să facă mâncare, să dea cu mătura? I-a fost îngrozitor de greu. Dar le mulțumesc amândurora că au găsit puterea să se descurce în acele vremuri grele, când nu găseai nici măcar un pui, o sticlă de lapte sau un pachet de unt. Stăteam la cozi lungi doar ca să putem lua ce era nevoie. Eu le mulțumesc că, în ciuda dificultăților, s-au descurcat cum au putut și ne-au crescut”, precizează Adriana Bahmuțeanu, în podcastul Anamariei Prodan.

Adriana mai precizează și că i-a luat mulți ani pentru a-și putea restabili încrederea în sine, după divorțul de Silviu Prigoană.

„După 5-6 ani, cam așa, încă mai am cioburi de suflet pe care trebuie să mi le recuperez. E un proces continuu, mai ales pentru că, în cazul meu, nu am avut cea mai fericită copilărie”.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a rupt tăcere. Când s-a despărțit, de fapt, de George Restivan și care a fost adevăratul motiv al separării: „Nu există niciun fel de durere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel