Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante. Fostul soț i-ar fi pus pistolul la cap: „Aveam de ales între viață și moarte”

Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, captură video Youtube
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, captură video Youtube

Adriana Bahmuțeanu a povestit despre momentul în care fostul ei soț i-a pus pistolul la cap. Vedeta a spus cum a reușit să depășească momentul critic, dar și de ce s-a împrietenit cu fosta soție a bărbatului care a amenințat-o cu moartea.

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin clipe de groază, atunci când i-a fost pus pistolul la cap. Cel care a făcut gestul extrem a fost chiar fostul ei soț. Acum, după ce a studiat psihologia, vedeta a înțeles comportamentul bărbatului și motivele din spatele acțiunilor sale.

„Aveam de ales între viață și moarte”

Invitată în cadrul emisiunii „Viața fără filtru”, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că s-a aflat între viață și moarte atunci când fostul ei soț a amenințat-o cu pistolul. Vedeta a declarat că bărbatul era capabil de orice, mai ales că limita dintre amenințare și a trece la fapte este una foarte subțire, pe care bărbatul ar fi putut să o depășească imediat. Mai mult decât atât, Adriana Bahmuțeanu a precizat că fostul ei soț nu a acționat deoarece s-a gândit la consecințele grave pe care le-ar fi putut suporta, fiind conștient că ar ajunge în spatele gratiilor. 

„Nu aveam ce să fac. Aveam de ales între viață și moarte. Cred că era capabil de orice, pentru că limita aceasta este foarte fină între doar a amenința și a pune în act un gest din acesta, extrem. Eram perfect conștientă că pot să mor, însă aș fi preferat să mor decât să trăiesc viața pe care o trăisem până atunci. Cred că s-a gândit la consecințe. De regulă, oamenii cui trăsături psihopate au totuși o frică de lege și au frică de moarte.

Și atunci a preferat să mă lase în pace decât să își petreacă restul vieții în închisoare. Cred că asta a fost de fapt, un fel de instinct de conservare al propriei persoane. Nimic mai mult. Sunt foarte mulți psihopați care sunt sub nivelul legii. Fac lucruri oribile, își bat nevestele, se poartă îngrozitor de urât, dar în momentul în care intervine legea se dau la fund și nu sunt niciodată prinși. ”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii „Viața fără filtru”.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu radiază de fericire. Cântăreața a făcut mai multe dezvăluiri despre noua sa relație: „Cred cu tărie că a fost ceva predestinat”

„Nu îi găsesc nicio vină acestui om”

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că s-a împrietenit cu fosta soție a bărbatului pentru a-i înțelege comportamentul și a aflat că acesta a avut un comportament violent și cu ea. Acum, după ce a studiat domeniul psihologiei, vedeta mărturisește că nu îi găsește vreo vină fostului ei soț, ci este convinsă că manifestările sale proveneau din cauza unor traume nevindecate din copilărie. De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a menționat faptul că oamenii se schimbă foarte greu și că în viață atragem persoane care ne determină să devenim versiuni mai bune ale noastre sau din contră, să fim la fel sau chiar mai răi decât ele.

„M-am împrietenit cu a doua fostă soție, cu care acum nu mai are nicio legătură, sunt separați de patru ani, și am discutat și cu ea. Pe ea, de exemplu, a strâns-o de gât. Deci s-a continuat. Până la urmă a convins-o să nu depună plângere și să nu suporte consecința legii. Oamenii se schimbă foarte greu și mai mult ca sigur tot din copilărie și din istoricul familiei provin aceste manifestări. Nu îi găsesc nicio vină acestui om, decât că la un moment dat atragem în viața noastră oameni care ne determină ori să devenim mai buni, ori la fel de răi sau poate mai răi decât ei”, a adăugat vedeta.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel