Adriana Bahmuțeanu își dorește să se împace cu Silviu Prigoană: „Mă rog de el cu cerul și cu pământul. L-am iubit foarte mult”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Adriana Bahmuțeanu își dorește să îngroape securea războiului și să se împace cu Silviu Prigoană, după 9 ani de la divorț.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri din showbiz-ul râmânesc, relația lor fiind marcată de numeroase despărțiri și împăcări. Fosta prezentatoare TV s-a căsătorit de 5 ori cu omul de afaceri, însă ultima despărțire care a avut loc în anul 2015 a fost definitivă.

Adriana Bahmuțeanu își dorește să se împace cu Silviu Prigoană: „Mă rog de el cu cerul și cu pământul”

În cadrul podcastului „Fiță cu Adiță” a mărturisit că își dorește să se împace cu fostul soț, însă nu din motive romantice, ci pentru binele celor doi copii, Maximus și Eduard, pe care îi au împreună. Cu toate acestea, omul de afaceri refuză de 10 ani să vorbească cu fosta soție, chiar dacă aceasta l-a rugat să redevină părinți pentru cei doi băieți ai lor.

„M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană, să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu, dar m-aș împăca cu el oricând, ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți.

Pentru că ce a fost între noi a fost între noi ca și cuplu, dar copiii noștri ar fi bine să se simtă iubiți. Ar fi bine să ne vadă stând la aceeași masă și discutând despre problemele lor, pentru că sunt adolescenți și sunt probleme destul de multe. Din păcate, nu am reușit să îl înduplec pe domnul Prigoană să stea la aceeași masă cu mine”, a precizat Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Te-ar putea interesa și: Carmen Tănase s-a lăsat pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat actrița și cum arată acum: „M-am temut să nu mă schimb”

„L-am iubit foarte mult”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că l-a iubit foarte mult pe Silviu Prigoană, acesta fiind și motivul pentru care a trecut peste neînțelegerile din relație și a revenit mereu omului de afaceri.

„L-am iubit foarte mult, când formam un cuplu. Probabil de asta am fost și atât de tolerantă și am acceptat să ne împăcăm după atâtea lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Betty Salam a confirmat că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

Cum l-a cunoscut Adriana Bahmuțeanu pe Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu l-a întâlnit pe Silviu Prigoană când acesta era patron la Realitatea TV. Fostul său soț i-a încredințat o emisiune, iar cu timpul, relația profesională s-a transformat într-una de iubire.

„Pur și simplu a insistat foarte mult. A insistat din momentul în care a vrut acolo să lucrez. Mi-a făcut ofertă foarte mare la vremea aceea, l-a pus pe directorul de atunci să mă caute peste tot, să mă aducă la un interviu. Interviul acela nu a fost ce trebuie, am plecat, a spus că nu m-am îmbrăcat cum trebuie, după care am plecat, a tot insistat, a mărit salariul, a mărit salariul.

Mi-a convenit financiar, de aceea am și acceptat să vin acolo. A început să insiste, insista din ce în ce mai tare și m-a cucerit. Chiar m-a cucerit. Dacă îmi aduc aminte de perioada aia, a fost o perioadă frumoasă și la un moment dat am spus eu: «nu mai pot să lucrez aici pentru că nu e ok, vreau să mă retrag»”, a mărturisit  Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcastului „Povești de Film, cu Mara Bănică”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel