Adriana Simionescu a clarificat speculațiile despre divorț, la doar câteva zile după ce Karmen a anunțat separarea de soțul ei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram Adriana Simionescu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram Adriana Simionescu

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a vorbit despre zvonurile conform cărora ea și soțul său divorțează, la nici două luni de la nuntă.

După ce Karmen Simionescu a șocat lumea mondenă cu vestea divorțului, au apărut zvonuri care spuneau că și sora acesteia, Adriana Simionescu, este în pragul despărțirii cu soțul său, deși nu au trecut nici două luni de când cei doi s-au căsătorit.

În emisiunea „Viața fără filtru”, difuzată pe Antena Stars, Adriana Simionescu a avut o intervenție în care a demontat aceste zvonuri. Fiica cea mică a celebrului cântăreț de manele, Adrian Minune, a declarat că ea și soțul ei sunt mai bine ca niciodată și se bucură de fetița lor. Mai mult de atât, aceasta a menționat că tocmai ce au primit fotografiile de la nuntă, dar nu se pot bucura de acestea din cauza faptului că sunt sunați continuu pentru a lămuri dacă această veste este adevărată sau nu. De asemenea, Adriana a precizat că și sora ei, Karmen, este bine și că nu există niciun scandal în familiile lor, decizia despărțirii dintre Karmen și partenerul ei fiind una asumată și luată de comun acord.

„Eu nu am știut până acum că divorțăm”

„Am aflat și eu ieri că m-am separat. Eu nu am știut până acum că divorțăm, sincer îți zic. Nu sunt adevărate zvonurile, noi suntem bine, nu divorțează nimeni, nu suntem în situația asta. Ne bucurăm de fetița noastră, tocmai ce au ajuns albumele de la nuntă, vrem să ne uităm și noi la poze și la videoclipuri, dar nu avem timp pentru că ne sună telefoanele că noi doi divorțăm. Toate femeile care au fost însărcinate știu foarte bine despre ce vorbesc. Se întâmplă foarte multe în corpul tău în acea perioadă și e normal să te cerți, să te enervezi, să nu îți convină. Cred că toți avem astfel de situații în viața noastră de zi cu zi, mai ales în relații. Oamenii se ceartă, chiar dacă se iubesc și pot sta și nevorbiți, dar asta nu înseamnă că divorțează. Noi suntem bine.

Am văzut un articol cum că tata nu ar fi de acord cu profesia lui Nicu, cu ceea ce face el. Astea sunt speculații care nu sunt bazate pe nici măcar o fărâmă de adevăr. Nu cred că cineva a înțeles că între noi ar exista o problemă financiară, nu cred că au crezut oamenii asta. Karmen este și ea foarte bine. Sunt mari, asumați, ei știu exact despre ce este vorba. A fost o decizie luată de comun acord, nu există discuții mai departe de atât”, a declarat Adriana Simionescu, la emisiunea „Viața fără filtru”, difuzată pe Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

În urmă cu câteva zile, Karmen Simionescu a anunțat divorțul de soțul ei. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a început în 2018. După un an, au decis să facă pasul cel mare și și-au oficializat relația la starea civilă, în același an în care s-a născut fiica lor, Sofia Rosa. După cinci ani de la acest moment important, fiica lui Adrian Minune a anunțat că relația dintre ea și soțul ei s-a încheiat. Aceasta a cerut discreție din partea apropiaților, dar și a fanilor pentru că nu își dorește ca cea mică să aibă de suferit.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel