Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, se pregătește de nuntă! Când va avea loc marele eveniment: „Ne căsătorim și facem și botezul”

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/Mihai Armando
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/Mihai Armando

Fata cea mică a lui Adrian Minune se căsătorește! Adriana Simionescu și Mihai Armando își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu în aceeași zi în care o vor boteza pe fiica lor, Noa Zenayda.

Adriana Simionescu și Mihai Armando trăiesc o poveste de dragoste de mai mulți ani. Anul trecut, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Noa Zenayda, iar acum se pregătesc pentru un alt eveniment important din viața lor, căsătoria. Cei doi urmează să își unească destinele în fața lui Dumnezeu într-o lună jumătate, atunci când o vor boteza și pe fiica lor..

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, se pregătește de nuntă! Când va avea loc marele eveniment

Adriana Simionescu și Mihai Armando, bărbatul alături de care aceasta se bucură de o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani, trăiesc una dintre cele mai fericite perioade din viața lor. Fiica cea mica a lui Adrian Minune a mărturisit într-un interviu pentru WOWnews că urmează să ajungă în fața altarului pe 14 Iulie. Tot în aceeași zi o va boteza pe fiica sa, Noa Zenayda.

„Am vrut să fac o petrecere mare, fastuoasă, mai ales că este primul meu copil, ea este cea mai importantă. Am vrut să fie ceva wow. Dacă fac acum botezul și e wow, nunta cum o să fie? O să fie la fel? Nu, ea trebuie să fie mai importantă ca mine, dar în același timp eu nu am cum să fac o nuntă mică.

Sub nicio formă, nici dacă îmi doresc. Atunci am zis hai să le lipim și să facem o petrecere mare, la care să ne simțim bine cu toții. Anul acesta, pe 14 iulie, o să facem și nunta și botezul. Mulțumim lui Dumnezeu, nu mai avem piedici și evenimente neplăcute”, a mărturisit Adriana Simionescu, la WOWnews.

Te-ar putea interesa și: „Am spus DA”. Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei. Cum arată inelul de logodnă

Cum s-a schimbat relația dintre cei doi după ce au devenit părinți

Relația dintre Adriana Simionescu și Mihai Armando a trecut prin numeroase schimbări semnificative după ce au devenit părinți. Fata cea mică a lui Adrian Minune a recunoscut că sarcina a adus multe momente tensionate, cu certuri frecvente, influențate de fluctuațiile hormonale specifice perioadei. Ea a subliniat că, deși Mihai a fost mereu alături de ea pe toată durata sarcinii, tot au existat discuții. Ea a spus că după nașterea fiicei lor, cei doi s-au reîndrăgostit. Adriana și-a cerut scuze pentru toate certurile și tensiunile din timpul sarcinii, recunoscând că aceste experiențe le-au întărit relația.

„Relația noastră a trecut prin multe schimbări bruște, abrupte. Pe toată perioada sarcinii a fost lângă mine, dar ne-am și certat foarte mult. Sunt niște lucruri care vin la pachet cu hormonii. Tu deja ești mamă, pentru că ai un copil în tine, el nu și nu simte ce simți tu. Nu reușeam să ne înțelegem pentru că el nu vedea punctul meu de vedere. Îl vedea teoretic, dar la mine deja se întâmpla treaba asta, dar el este un om cu foarte multă răbdare. Chiar a avut răbdare cu mine.

Eu nu aș fi avut atâta răbdare cu mine. Este un soț iubitor. Este bun și cald, chiar dacă nu arată tot timpul. După ce am născut, ne-am reîndrăgostit. Toate discuțiile pe care le-am avut în sarcină și nervii mei care erau dați peste cap, nu reușeam să ne înțelegem foarte bine. După ce am născut i-am spus că îmi pare rău pentru toate discuțiile pe care le-am avut și că am explodat amândoi la certuri. Important este că nu am renunțat. Toate lucrurile acestea ne-au întărit cumva. Am văzut că și în cea mai proastă zi a mea el nu mă lasă”, a mai spus Adriana Simionescu.

Te-ar putea interesa și: Ileana Badiu nu s-a mai abținut și a vorbit despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: „Am avut o relație cu Elan înainte ca ea să devină soția lui”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel