„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni a lansat acuzații grave la adresa lui Jador, după ce acesta a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație. Artistul l-a făcut praf pe Jador, afirmând că acesta a hărțuit-o, a lovit-o și și-a bătut joc de ea. Zanni a menționat că a vorbit personal cu Oana, care mărturisit cât de mult a suferit în relația cu cântărețul de manele. 

Jador a trăit o poveste de dragoste ca-n filme alături de Oana Ciocan. Totul părea roz în relația lor, motiv pentru care artistul a și cerut-o în căsătorie, nu o dată, ci de două ori, iar asta pentru că prima dată nu a avut un inel de logodnă. Prima cerere în căsătorie a avut loc în cadrul competiției Survivor All Stars. Oana Ciocan a rămas surprinsă de gestul artistului și a spus marele „DA”. După ce au ajuns în țară, cântărețul de manele a întrebat-o, din nou, de data aceasta cu un superb inel de logodnă, dacă vrea să-i fie soție, iar răspunsul a fost unul afirmativ și de această dată.

Fanii se gândeau că artistul și-a găsit marea dragoste și așteptau nunta, doar că cei doi au anunțat că s-au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, așa cum a declarat artistul în urmă cu scurt timp, „despărțirea” a fost doar de ochii lumii, pentru că Jador și Oana Ciocan și-au continuat, de fapt, povestea de dragoste, departe de ochii curioșilor. Din păcate, între cei doi au apărut neînțelegerile și au decis să ia o pauză. În tot acest timp, Oana Ciocan și-ar fi găsit pe altcineva, iar cântărețul de manele i-a și surprins pe cei doi împreună, în timp ce luau masa. „Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat!” , a mărturisit Jador, în mediul online.

Cu toate acestea, cântărețul de manele a mărturisit că o iubește în continuare și va lupta pentru a fi din nou împreună. „Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!” , a mai scris Jador, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Jador aruncă bomba. Oana Ciocan și-a găsit un nou iubit, în timpul pauzei lor: „Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Ajutați-mă”

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație

Când a văzut postarea făcută de Jador în mediul online, Zanni a luat foc și a lansat acuzații grave la adresa cântărețului de manele. Artistul a declarat că fosta Războinică din cadrul competiției Survivor All Stars ar fi fost hărțuită și lovită de Jador.

Zanni a menționat că a vorbit personal cu Oana, care i-a împărtășit cât de mult a suferit în relația cu cântărețul de manele. Acesta a afirmat că în vreme ce Jador se lăudă că o iubește, în realitate se află o situație dramatică. Fosta Războinică ar fi stat acasă, cu „ochii vineți de la lacrimi, legată de pat”.

„Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți d***u declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignorăm. Ești un gunoi de om care, în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot”, a scris Zanni la postarea lui Jador.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel