Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, a stârnit controverse, după ce a postat o fotografie cu iubitul ei. Cum au reacționat internauții

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Alessia Năstase
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Alessia Năstase

Fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase, Alessia, este mai îndrăgostită ca niciodată. Tânăra s-a afișat cu iubitul său, dar comentariile oamenilor nu au fost deloc plăcute. 

Fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase, Alessia, în vârstă de 21 de ani, a postat pe rețelele sociale o fotografie cu ea și iubitul ei. Deși tânăra a vrut doar să arate lumii cât de îndrăgostită și fericită este, urmăritorii săi au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au adresat câteva cuvinte mai puțin plăcute. 

Deși are o comunitate destul de numeroasă pe Instagram și postează des fotografii cu ea, Alessia Năstase a fost mereu discretă cu viața sa privată și nu și-a afișat relațiile pe rețelele sociale. De această dată, tânăra a decis, însă, că este momentul să arate lumii cine este iubitul ei și cât de fericită este lângă el, astfel că a postat o poză cu el. Deși au existat reacții frumoase din partea urmăritorilor, comentariile răutăcioase și-au făcut repede apariția. Internauții au considerat că postarea nu este tocmai adecvată pentru o tânără și i-au lăsat mai multe cuvinte răutăcioase: „Mă așteptam la un răspuns obraznic pentru reacția mea nedorită, dar chiar m-ai surprins. Nu am înțeles niciodată de ce fetele postează astfel de imagini, cu limba ieșită. Dar poate este o chestie reprezentativă generației și trebuie să mă adaptez la asta. O zi bună”, „Get a room”(Luați-vă o cameră). Cu toate acestea, au fost și persoane care au apreciat fotografia tinerilor îndrăgostiți și i-au felicitat: „Au voie să-și trăiască viața! Sunt tineri!”. Chiar și mama Alessiei, Amalia Năstase, a lăsat un comentariu ironic și amuzant: „Mă cunoaște lumea pe acolo…”

Te-ar putea interesa și: Ema Oprișan, schimbare radicală de look. Cum și-a surprins urmăritorii fosta concurentă de la Insula Iubirii

Te-ar putea interesa și: Irina Rimes, amintiri neobișnuite din copilărie: „Mă jucam printre cruci. Cimitirul a fost mereu un loc de joacă”

Alessia Năstase urmează studii în domeniul artei la Paris. Ea a absolvit Școala Americană în România, apoi a primit o bursă la Școala de Design Parsons, specializarea Fine Arts. Cu puțin timp în urmă, mama sa a dezvăluit ce surpriză i-a făcut Alessiei cu ocazia zilei sale de naștere, dar și cum și-au petrecut această zi specială. Amalia Năstase i-a organizat o petrecere la care tânăra nu se aștepta deloc, mai ales că i-a fost complice și fiica cea mare, Emma, iar Alessia nu știa că sora ei se află în București. La miezul nopții, familia și prietenii i-au fost alături, iar pe lângă asta, tânăra a primit de la mama sa un tort cu totul special și cercei cu diamante.

„I-am făcut o surpriză, că ea a zis că n-are chef să facă nimic, că o să stăm numai noi și așa, și am ieșit cu ea și prietenul ei la masă. Ea nici nu știa că Emma ( sora ei) e în București, știa că e la mare. Apoi, la 12 noaptea au venit toți prietenii care erau în București și i-au făcut o petrecere surpriză. Eu și cu Emma am fost complice, eu și cu ea am organizat. Stătea și se uita și nu știa ce se întâmplă, ne zicea „Nu-mi revin!”. I-a plăcut foarte mult. I-am făcut și tortul ăla, e pe el un rapper care îi place mult. Scrie „Do ya thing 21” și uite așa...I-am dat și niște cercei cu diamante”, a spus Amalia Năstase pentru SpyNews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel