Alex Bodi a șters-o definitiv din viața lui pe Ema Uta. Decizia radicală a omului de afaceri / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Alex Bodi. Sursă foto: Instagram/Ema Uta
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Alex Bodi. Sursă foto: Instagram/Ema Uta

Alex Bodi nu mai vrea să audă de Ema Uta. Se pare că omul de afaceri a șters-o definitiv din viața lui pe make-up artistă, deși în urmă cu două săptămâni spunea că luptă să o recâștige. Acum, a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta.

Alex Bodi și Ema Uta au format unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri din  showbizul românesc. În urmă cu cinci luni, aflați în vacanță în  Maldive, omul de afaceri a cerut-o în căsătorie pe make-up artistă cu un inel superb. Când toată lumea aștepta ca doi să facă nunta, Alex Bodi și Ema Uta au început să-și arunce cuvinte dure în mediul online. După ce a susținut că make-up artista ar fi avut aventuri cu alți bărbați și s-ar fi comportat inadecvat la petreceri, afaceristul spunea în urmă cu două săptămâni că regretă gestul și că luptă să o recâștige pe Ema.

„Cred că va trebui să o recâștig. Ea este o femeie foarte ambițioasă, orgolioasă și va trebui să fac lucruri ca să mă poată vedea diferit. Va trebui să-i recâștig demnitatea, felul în care o pot face să zâmbească, să mă apropii de ea în anumite lucruri. (...) Am scos niște minciuni și niște prostii care nu trebuiau menționate și nu aveau legătură cu ea. Nu trebuia să le spun, dar cred că ăsta a fost un lucru care ne-a afectat foarte mult. Vedem ce va fi. Îmi pare rău, dar așa cum am făcut greșelile, le pot îndrepta. Am încercat să le îndrept, dar mai trebuie făcute niște lucruri. Îmi pare rău că s-a ajuns aici”, spunea Alex Bodi, pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”

Se pare că împăcarea nu a avut loc, iar eforturile sale au fost în zadar, ba chiar lucrurile s-au răcit și mai mult între cei doi. Recent, frumoasa blondina ar fi fost surprinsă la brațul unui alt bărbat, ceea ce l-a făcut pe Alex Bodi să recurgă la un gest extrem. Afaceristul a venit un o reacție în mediul online și a atacat-o subtil pe fosta sa parteneră. „Unele persoane au capacitatea de a construi ceva frumos în mulți ani și ‘talentul’ să distrugă tot în câteva luni, iar după se victimizează și dau vina pe altcineva… iar alții cu un trecut tumultuos au forță să-și construiască un viitor strălucit și sunt mândri că au reușit singuri! Pace și iubire” a precizat Alex Bodi pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Alex Bodi a șters-o definitiv din viața lui pe Ema Uta. Decizia radicală a omului de afaceri 

Alex Bodi s-a decis să o dea uitării pe Ema Uta și să o șteargă definitiv din viața sa. Și-a dorit să o șteargă din suflet frumoasa blondină, dar și de pe piele. Afaceristul a acoperit tatuajul pe care îl avea cu chipul make-up artistei. Desenul înfățișa de fapt, două chipuri. Jumătate era al make-up artistei, iar cealaltă jumătate a unui leu, semnul zodiacal al Emei Uta. Acum, tatuajul a fost complet acoperit, astfel că nu se mai vede deloc chipul make-up artistei.

Te-ar putea interesa și: Ana Morodan, detalii surprinzătoare despre cererile în căsătorie: „Cu mine nu poți să fii decât dacă ești bărbat”

Ema Uta era încântată de tatuaj: „Pe cine ascunzi aici? Ia, să văd. Cine e leoaica asta?”

Aflați într-o nouă vacanță exotică, în Cambodgia, Ema Uta a postat, la sfârșitul lunii aprilie, un videoclip cu tatuajul pe care Alex Bodi îl avea pe corpul său, în zona coastelor, de care era tare încântată.

„Pe cine ascunzi aici? Ia, să văd. Cine e leoaica asta? Mamă, mamă, mamă, ce ochi are. E superb. E cel mai frumos tatuaj al tău”, spunea Ema Uta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel