Alex Bodi luptă să o recâștige pe Ema Uta. De când timp nu mai vorbește make-up artista cu afaceristul: „Cred că ăsta a fost un lucru care ne-a afectat foarte mult”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Alex Bodi. Sursă foto: Instagram/Ema Uta
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Alex Bodi. Sursă foto: Instagram/Ema Uta

Alex Bodi încearcă să o recâștige pe Ema Uta, după ce relația lor de trei ani s-a încheiat brusc în urma unor tensiuni și acuzații publice. Deși nu mai comunică, afaceristul regretă greșelile făcute și luptă să repare legătura cu make-up artista.

Alex Bodi și Ema Uta au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani. Când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă marele pas în relație și să se căsătorească, după ce afaceristul a cerut-o de soție pe make-up artistă, relația s-a rupt.

Alex Bodi luptă să o recâștige pe Ema Uta: „Cred că ăsta a fost un lucru care ne-a afectat foarte mult” 

Relația dintre Alex Bodi și Ema Uta a fost marcată de multe certuri și împăcări. În ultimele luni, a fost o reală tensiune între cei doi, după ce afaceristul a denigrat-o public pe fosta sa parteneră. După ce a susținut că Ema Uta ar fi avut aventuri cu alți bărbați și s-ar fi comportat inadecvat la petreceri, acum, afaceristul a declarat că regretă gestul și că își dorește să o recâștige pe make-up artistă. Afaceristul a recunoscut că greșelile sale au avut un impact semnificativ asupra relației, dar crede că poate remedia situația. 

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

„Lucruri urâte nu prea s-au întâmplat între noi. Au fost aproape trei ani care au fost super intenși și au fost multe amintiri frumoase. Acum suntem în punctul 0. Sincer să fiu nu comunicăm deloc. Depinde de mine și cum am făcut anumite greșeli, la fel trebuie să fiu eu cel care le refac e cumva. Cred că va trebui să o recâștig. Ea este o femeie foarte ambițioasă, orgolioasă și va trebui să fac lucruri ca să mă poată vedea diferit.

Va trebui să-i recâștig demnitatea, felul în care o pot face să zâmbească, să mă apropii de ea în anumite lucruri. Un bărbat când vrea ceva găsește o soluție, indiferent de repercursiuni. Noi nu ne certam. Au fost niște mici reproșuri și inconveniente. Nu are rost să le menționez pentru că par niște prostioare. Avem un ego foarte mare amândoi. Suntem zodii de foc și când ne ciocnim erupe vulcanul. Am scos niște minciuni și niște prostii care nu trebuiau menționate și nu aveau legătură cu ea. Nu trebuia să le spun, dar cred că ăsta a fost un lucru care ne-a afectat foarte mult. Vedem ce va fi. Îmi pare rău, dar așa cum am făcut greșelile, le pot îndrepta. Am încercat să le îndrept, dar mai trebuie făcute niște lucruri. Îmi pare rău că s-a ajuns aici”, a spus Alex Bodi, pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Cine este bărbatul cu care se iubește Oana Radu, după divorțul de Cătălin Dobrescu. Motivul pentru care nu mai vrea să audă de căsătorie

De când timp nu mai vorbește make-up artista cu afaceristul

În prezent, cei doi nu mai comunică, ultima lor discuție având loc cu aproximativ două săptămâni în urmă. Alex Bodi este hotărât să găsească o soluție pentru a-și salva relația, declarând că orgoliul și ego-ul lor au fost adesea sursa tensiunilor dintre ei.

„Ultima oară am vorbit acum două săptămâni sau ceva de genul”, a mai adăugat Alex Bodi pentru sursa menționată mai sus.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel