Alex Velea a rupt tăcerea, după 10 ani de la divorțul de prima soție, Ana Maria Mircea. Adevăratul motiv pentru care și-au spus „adio”

Data publicării:
Captură video: YouTube/DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Descriere foto: Captură video: YouTube/DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Alex Velea a dat cărțile pe față și a spus motivul pentru care, în urmă cu 10 ani, el și Ana Maria Mircea au divorțat.

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 12 ani. Cei doi au împreună doi băieți minunații, Dominic, în vârstă de 10 ani, și Akim, în vârstă de 8 ani. În urmă cu mai bine de un deceniu, artistul a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea. Alex Velea și prima lui soție s-au căsătorit în anul 2010. Mariajul nu a durat însă prea mult timp, astfel că la doar 4 ani de când au devenit oficial soț și soție, cei doi au luat decizia să își separe drumurile și să divorțeze.

Alex Velea a rupt tăcerea, după 10 ani de la divorțul de prima soție, Ana Maria Mircea. Adevăratul motiv pentru care și-au spus „adio”

Invitat în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, Alex Velea a ținut să facă o comparație între Antonia și fosta soție. Cântărețul a spus că mariajul său nu a rezistat prea mult, pentru că cei doi nu se potriveau. Artistul a mărturisit că mama copiilor săi, pe lângă frumusețea debordantă, are multe alte calități. El a dat de înțeles că în fosta căsnicie nu a avut parte de atenția și afecțiunea pe care i le oferă Antonia.

„Dacă n-am fi făcut niște demersuri cred că am fi avut mulți copii, dar e Rh-ul negativ și nu putem să mai facem. Trei cezariene deja e prea mult, i-au afectat sănătatea. E extrem de frumoasă, e divină. Dar ea nu înseamnă doar atât pentru mine, un amalgam de lucruri m-au făcut s-o iubesc. Îmi doresc să fim împreună până la adânci bătrâneți. Frumusețea dispare, e doar o carcasă. Astăzi suntem frumoși, mâine poate suntem ridați, zbârciți, dar eu o să o vă tot frumoasă. Dincolo de frumusețea asta contează ce ai în interior, felul în care îmi vorbești, felul în care te porți cu mine, felul în care mă tratezi, atât când îmi e bine, cât și atunci când îmi e rău.

De asta n-am făcut față primei relații în care am fost. Eu am mai fost însurat o dată, dar nu eram compatibili. Probabil nici eu nu eram ce trebuia pentru fata respectivă, vechea mea parteneră, nici viceversa. Sunt experiențe. Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare, loialitate. Ea mi le oferă și cred că și eu i le ofer exact așa cum și le dorește”, a spus Alex Velea, în podcastul realizat Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Alex Velea, mărturisire sinceră despre infidelitate. A înșelat-o vreodată pe Antonia? „Monotonia duce la despărțire”

Artistul a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema să o înșele pe Antonia. El a declarat se simte împlinit lângă femeia cu care are doi copii, motiv pentru care au împreună 12 ani de relație și se iubesc ca în prima zi.

„Eu pe ea nu o înșel, nu pentru că ar afla, ci pentru că nu simt. Contează mult dragostea în cuplu, felul în care o susții, felul în care știi să-i faci complimente, să nu uiți de treburile astea, să nu intri într-o rutină de aia proastă, pentru că monotonia te va duce la despărțire sau la lucruri de genul ăsta, să cauți complimente sau validare în altă parte”, a mai precizat Alex Velea.

Te-ar putea interesa și: CRBL, pregătit de o nouă căsnicie. Artistul a făcut mărturisiri neașteptate, la trei luni de la divorț: „Nu excludem nimic. Poimâine pot să mă însor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel