Alex Velea, mărturisire sinceră despre infidelitate. A înșelat-o vreodată pe Antonia? „Monotonia duce la despărțire”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Antonia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Antonia, Instagram

Alex Velea a fost invitat în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, unde a vorbit despre relația pe care o are cu Antonia, femeia cu care are doi copii minunați, Dominic și Akim. Artistul a fost extrem de sincer și a vorbit despre infidelitate.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 12 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi băieți minunați, Dominic, în vârstă de 10 ani, și Akim, în vârstă de 8 ani. Artista mai are o fetiță, pe Maya, din căsnicia anterioară cu Vincenzo Castellano, care are deja 14 ani. Deși a trecut mai bine de un deceniu de când sunt împreună, Alex Velea și Antonia se iubesc ca în prima zi. Chiar dacă atunci când s-au cunoscut erau ambii prinși în alte căsnicii, dragostea lor a învins, iar timpul a demonstrat acest lucru.

„Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare, loialitate”

Invitat în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, Alex Velea a vorbit despre iubire și infidelitate. Artistul a dezvăluit cum a reușit ca el și Antonia să mențină flacăra aprinsă în tot acest timp. El a mărturisit că mai mulți factori au contribuit la acest aspect, printre care sacrificiul, înțelegerea, loialitatea și, în primul rând, iubirea.

„Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare, loialitate, înseamnă mai multe și ea mi le oferă și cred că și eu i le ofer exact așa cum și le dorește ea. Suntem deja de 12 ani împreună.

E greu, în mediul nostru, să-ți păstrezi integritatea și să păstrezi o relație așa. Noi avem la bază niște valori, așa ne-au crescut ai noștri, niște valori simple, doar că industria asta te zăpăcește un pic”, a mărturisit Alex Velea, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu dă de pământ cu artista Corina Bud: „Își scuză incapacitate sau mediocritatea criticându-i pe alții”

Te-ar putea interesa și: Iulia Albu, în război cu Mihai Albu. Vedeta, acuzații dure la adresa fostului soț: „Vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea lui”

Alex Velea, mărturisire sinceră despre infidelitate. A înșelat-o vreodată pe Antonia? „Monotonia duce la despărțire”

Alex Velea a mărturisit că nu a simțit niciodată să calce strâmb în relația cu Antonia, întrucât se simte împlinit lângă femeia cu care are doi copii. Artistul a subliniat importanța dragostei în cuplu, susținând că monotonia poate duce la despărțire. El a explicat că, pentru a evita rutina, este esențial să îți susții partenerul, să îi faci complimente și să nu uiți de micile atenții. 

„Eu pe ea nu o înșel, nu pentru că ar afla, ci pentru că nu simt. Contează mult dragostea în cuplu, felul în care o susții, felul în care știi să-i faci complimente, să nu uiți de treburile astea, să nu intri într-o rutină de aia proastă, pentru că monotonia te va duce la despărțire sau la lucruri de genul ăsta, să cauți complimente sau validare în altă parte”, a mai spus Alex Velea, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău dă cărțile pe față! Care au fost motivele care au dus la divorțul de Claudia Pătrășcanu: „Între mine și ea n-a fost o poveste de iubire!”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel