Alexandra Bucălae, acuzații dure la adresa Liviei! Dezvăluiri neștiute despre fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Îl vizitai pe Paul când Simona nu era acasă”

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/Alexandra Bucălae. Sursă foto: Instagram/lumea_lui_paul
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/Alexandra Bucălae. Sursă foto: Instagram/lumea_lui_paul

Alexandra Bucălae a lansat un atac dur la adresa Liviei, fosta sa prietenă. Soția lui Radu Bucălae a făcut dezvăluiri neștiute despre fosta parteneră de viață a lui Cătălin Bordea, din timpul mariajului cu comediantul. 

Cătălin Bordea și Livia Eftimie au trăit o frumoasă poveste de dragoste, doar că după 12 ani de relație, în luna mai a anului trecut, cei doi și-au spus „adio” și au mers pe drumuri separate. O lună mai târziu, comediantul și fosta sa soție au divorțat de comun acord, la notar. La scurt timp, Livia a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre alături de Spike, iar de aici au apărut o mulțime de speculații cu privire la separarea lor. Ea a fost intens criticată de internauți pentru că și-a înșelat partenerul de viață cu cel mai bun prieten al lui și, totodată, cu cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă.

Alexandra Bucălae, acuzații dure la adresa Liviei! Dezvăluiri neștiute despre fosta soție a lui Cătălin Bordea

După luni de tăcere, Livia Eftimie a ieșit și și-a spus partea de adevăr cu privire la mariajul ei cu Cătălin Bordea, dar și cum s-a ajuns la divorț. Ea a susținut că fost neglijată în căsnicie și că a avut multe responsabilități pe umerii ei în cei 11 ani de căsnicie. La scurt timp după declarațiile sale, Alexandra Bucălae, fostă prietenă de-ale Liviei, a lansat un atac dur la adresa sa. Soția lui Radu Bucălae a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a dezvăluit informații neștiute despre fosta parteneră de viață a comediantului Cătălin Bordea. 

„Nu s-a uitat nimic, Livia! Ba chiar momentele frumoase m-au ajutat să tac până acum. La Racing, tu aveai nevoie de un om, iar eu tocmai îmi dădusem demisia de la un job în care nu mă mai regăseam. Și începând cu acea perioadă, noi două am vorbit mult despre regăsire, despre scop. Eu îți vorbeam cat de important este să împărtășim aceste gânduri și cu soții noștri, și tu mereu ziceai ca nu vrei sa ii spui asta lui Cătălin.

Îți vorbeam des despre cat de mult îmi doresc sa mă echilibrez profesional și tu mereu ziceai că nu ai această nevoie! Îți propuneam mereu și mai târziu să faci ceva al tău, ca asta te va ajuta să îți găsești acel țel în viață și tu mereu ziceai ca nu ai chef sa muncești. Ba chiar, în momentele mele cele mai grele, în care îmi organizam singură nunta, aveam un job foarte solicitant și în același timp niște proceduri medicale care mă făceau să stau pe picioare doar cu Ketonal, și un business la început de drum, tu puneai storyuri cu cana ta pe care scria “DOAR FRAIERII MUNCESC”. Tu, viitoarea mea nașă!

Mereu spuneai ca tu nu vrei nici sa gătești, ca faci miros în casă. Iar discuțiile tale erau frecvent în ultima perioadă despre ce branduri ți-ai mai cumpărat”, a spus Alexandra Bucălae, soția lui Radu Bucălae, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan au vrut să devină părinți: „Am încercat să fac copii cu ea”. Care este, de fapt, adevăratul motiv al despărțirii

„Eu am început să îți pun întrebări mai directe despre cum de îl vizitezi pe Paul când Simona nu e acasă”

Alexandra Bucălae a mărturisit că relația lor de prietenie s-a rupt în momentul în care a întrebat-o de ce îl vizitează pe Spike când Simona, fosta iubită a artistului, nu era acasă.

„Prietenia noastră a început să se dilueze NU când te-ai despărțit de soțul tău, ci cu 2 ani înainte, când eu am început să îți pun întrebări mai directe despre cum de îl vizitezi pe Paul când Simona nu e acasă.

Și când tu ai intrat în tramvai, (nu el în tine, ca tramvaiul are șine și nu deraiase), am venit într-un suflet la tine la spital și am stat cu Radu pe holuri și în frig jumătate de zi, deși în aceeași perioadă încercai să strici și prietenia soților noștri!

Draga mea fostă prietenă, noi toți din jurul tău am făcut terapie și la toți a funcționat. Noi ne-am desprins de tine. Se pare că singura care nu a vrut niciodată să meargă la terapie ai fost tu, și încă nu te-ai desprins de noi, deși tu ai ales să pleci din toate relațiile. Let it go, toți greșim, important e cum ne comportăm DUPĂ ce greșim. Nu acoperi o prietenie frumoasă pe care am avut-o la un moment dat, cu aceste meschinării! Sper să îți găsești liniștea și claritatea și să ai încredere că narcisismul se poate repara cumva, cu multă muncă!”, a mai precizat Alexandra Bucălae, soția lui Radu Bucălae, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: „O să ies să spun absolut tot”. Cătălin Dobrescu, mesaj pentru Oana Radu. Ce spune despre presupusul iubit al artistei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel