Alexandru Ciucu, primele declarații după ce Alina Sorescu a obținut, recent, o nouă victorie în instanță: „Nu mă mai însor niciodată”

Data publicării:
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, foto Facebook
Descriere foto: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, foto Facebook

Alexandru Ciucu a făcut primele declarații după decizia luată de instanță.

Alina Sorescu este în culmea fericirii, după ce a câștigat un nou proces în fața fostului soț. În urmă cu câteva luni, artista era devastată întrucât instanța a decis ca cele două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu să aibă custodie comună la ambii părinți și, astfel, să petreacă o săptămână la mamă și una la tată. Solista considera că această decizia va lăsa urme adânci asupra copiilor care se află încă la o vârstă fragedă și care au nevoie de un domiciliu fix, favorabil la mamă. Acum, de la câteva săptămâni de când artista a fost nevoită să învețe să trăiască și fără fetițele sale, judecătoria a luat o nouă hotărâre.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emotional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână las tata și o săptămână la mama, așa cum a cerut tatăl. (…)

A fost o perioadă grea, eu, ca mama, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată (…)”, a scris Alina Sorescu, printre altele.

Alexandru Ciucu, primele declarații după ce Alina Sorescu a obținut, recent, o nouă victorie în instanță

Alexandru Ciucu a făcut și primele declarații, în urma deciziei instanței. Fostul soț al Alinei Sorescu a recunoscut că nu vrea să facă prea multe declarații cu privire la acest subiect, însă un lucru este cert pentru el, și anume, faptul că nu vrea să se mai însoare niciodată. 

„Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor.

Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat Alexandru Ciucu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Alexandru Ciucu: „E destul de complicat”

Acum, Alexandru Ciucu se focusează pe o colecție de haine de damă, însă recunoaște că este destul de complicat, mai ales că este concurența destul de mare. 

„Lucrez la o colecție de haine de damă. Vreau să dezvolt ceva și pe direcția asta. Dar mai durează, pentru că nu e așa ușor. E destul de complicat, concurența e mare, sunt câțiva designeri foarte buni în România, iar ștafeta este foarte ridicată.

Am terminat masterul de la Paris în acest an. Am susținut examenele, am prezentat proiectele ce au fost notate. Pe toate în engleză. Deși știu și franceză, nu o știu totuși la nivel academic.

Acest master mă ajută în această nouă direcție pe care mi-am propus-o și vine să sprijijne zona de luxury pentru costume de bărbați, dar și să-mi completeze cunoștințele și experiența în zona ținutelor de damă”, a adăugat Alexandru Ciucu.

Citește și: Mihai Morar, mesaj dur după exploziile din Crevedia. Ce spune prezentatorul despre politicieni: "România s-a obișnuit cu tragedia. Interzis înseamnă un pic permis"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel