Alexandru Ogică, la un pas de moarte în vacanță. Ce s-a întâmplat cu soțul Larisei Udilă: „Mi-a stat inima în loc”

Data publicării:
Sursa foto: Larisa Udilă, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Larisa Udilă, instagram

Soțul Larisei Udilă a ajuns de urgență la spital, în vacanță. Alexandru ogică a fost la un pas de moarte. 

Vacanța mult așteptată de Larisa Udilă și familia sa a fost la un pas să se sfârșească tragic. Alexandru Ogică a ajuns de urgență pe patul de spital, după ce a început să se simtă foarte rău.

Alexandru Ogică, la un pas de moarte în vacanță

Larisa Udilă a povestit pe rețelele de socializare că soțul ei nu mai putea să respire, după ce a făcut o alergie puternică.Bruneta și socrii săi s-au speriat îngrozitor. Din fericire, totul s-a terminat cu bine. 

„Nu am știut până astăzi că Ogi este alergic. Cel mai grav este că suntem și cu părintii lui în vacanță și imaginați-vă doar ce au simțit când l-au văzut că nu mai poate respira. Am tratat mereu alergiile cu superficialitate. Problema este că dacă nu le cunoști și mănânci ce nu trebuie ele pot fi fatale. Abia aștept să ajungem acasă, să își facă analizele, să aflăm la ce este alergic. Nimeni nu ne-a spus aici, doar i-au făcut hemoleucograma, perfuzii cu cortizon și l-au stabilizat. Acum este forte bine, ne-am speriat rău de tot. Soacra mea plângea, socrul meu era șocat… noroc că ne-a ajutat Ruby cu o salvare privată. Au venit în 5 minute și ne-au dus imediat la spital când au văzut cât de umflată este uvula (omulețul din gât). L-au văzut 3 medici au spus că este normal să reacționeze așa pentru că este vorba despre o alergie și sunt destul de periculoase, dar este pe mâini bune. Nu îmi vine să cred că s-a terminat totul cu bine. Mi-a stat inima în loc!”, a povestit Larisa Udilă în mediul online.

Larisa Udilă: „Nu am plătit absolut nimic”

În urma acestei experiențe nefericite, Larisa Udilă a ținut să le dea și un sfat urmăritorilor săi. Mai exact, vedeta a mărturisit că este foarte bine să îți faci asigurare medicală înainte să pleci în vacanță. 

„Cei care mă urmăriți de mai mult timp știți deja că acum 1 an și jumătate am ajuns cu Milan la spital în Turcia și am avut probleme cu faptul că nu am avut asigurare medicală. De atunci, ne plătim anual cea mai full asigurare medicală. Acum pentru că am avut asigurare nu am plătit absolut nimic. Sfat: să aveți asigurare medicală când plecați din țară!”, a mai povestit bruneta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel