Alexia Eram a apelat de câțiva ani la terapie: „Plâng foarte des”. Problema cu care se confruntă fiica Andreei Esca

Data publicării:

Alexia Eram a dezvăluit motivul pentru care a apelat la terapie.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a intrat în atenția publicului în urmă cu câțiva ani de zile. Chiar dacă tânăra nu și-a dorit să-și urmeze mama în carieră până acum, aceasta este o cunoscută influenceriță de la noi din țară, care a reușit până în prezent să strângă o comunitate destul de mare de fani pe rețelele de socializare. Internauții au putut însă să o cunoască mult mai bine pe aceasta în cadrul emisiunii America Express, de pe Antena 1, acolo unde publicul a putut să descopere o Alexia mult mai emotivă și sensibilă, decât aceasta pare a fi în mediul online. Astfel, fiica prezentatoarei de știri de la Pro TV spune că plânge extrem de des și se lasă afectată și de cele mai mărunte lucruri, iar pentru asta a apelat încă din urmă cu câțiva ani la terapie.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc.

Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare.
(...) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat”, a spus Alexia Eram, în cadrul unui podcast, potrivit wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Câți bani primesc vedetele pentru a participa la cele mai cunoscute emisiuni de pe Pro TV și Antena 1. S-a aflat adevărul

Cum a privit Alexia venirea pe lume a fratelui său, Aris

Alexia a participat la America Express alături de Aris, fratele său, cei doi câștigând total simpatia publicului, datorită relației speciale pe care o au. Astfel, tânăra povestește faptul că încă din primele zile de viață ale fratelui său și-a arătat iubirea față de el, lucru care a rămas valabil până în ziua de astăzi.

„Nu îmi amintesc cum a fost când s-a născut fratele meu, pentru că aveam trei ani și eram prea mică, dar din ce mi s-a spus, am fost foarte fericită. Am și prima poză, cred că invitația de la botezul lui Aris este cu mine când îl țineam în brațe. Deci, eu când eram mică, eram fix ca acum, adică sunt foarte foarte, foarte lipicioasă și efectiv în toate pozele cu Eris eram lipită de el. Am fost foarte fericită, dar eu de la 8 luni până la 3 ani am locuit alături de bunica mea, nu am locuit acasă. După ce s-a născut Aris, bunica s-a mutat la noi acasă și am stat toți. Bunica stătea mai mult la noi, pentru că părinții aveau treabă toată ziua. Ea avea grijă de noi, ne ducea la activități, ne făcea mâncare. Eu l-am chinuit pe fratele meu, dar asta era relația”, Alexia Eram în cadrul podcastului „Badassmom”, moderat de Giulia Anghelescu.

VEZI și: Iulia Albu, șocată de gestul făcut de Alexia Eram, la America Express: „Puteam să murim cu toții. Mi s-a părut de o imprudență...”

Ce spune Andreea Esca despre cei doi copii ai săi

Chiar dacă Alexia nu și-a exprimat până în prezent dorința de a fi, la rândul său, prezentă la pupitrul știrilor, Andreea Esca consideră că fata sa activează într-un loc mult mai potrivit generației sale. Cât despre Aris, vedeta nu poate da un prognostic exact.

„Alexia este într-un alt loc cumva, dar în același domeniu, dar cred că într-un loc mai potrivit generației ei.

Aris este la facultate, face facultatea de business, vom vedea.”, a declarat Andreea Esca, în exclusivitate pentru Spectacola.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel