Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit, după opt ani de relație. Ce i-a dat de gol

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh/Alexia Eram
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh/Alexia Eram

Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit, după opt ani de relație. Deși au existat mai multe separări și împăcări în trecut, de data aceasta ruptura pare să fie definitivă.

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, formau unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au avut o relație de opt ani, începută când erau doar niște adolescenți. Pe parcursul anilor, cei doi au mai avut câteva separări, dar au reușit de fiecare dată să treacă peste și să își continue frumoasa poveste de dragoste. De data aceasta, se pare că lucrurile s-au schimbat și nu ar mai exista o cale spre împăcare.

Mai mult decât atât, artistul tocmai ce a lansat o nouă piesă ce pare scrisă fix pentru Alexia Eram, mai ales că versurile sunt extrem de emoționante și triste. În plus, Mario Fresh a mărturisit la Kiss FM că melodia are o încărcătură emoțională foarte mare și că este scrisă din suflet, lucru ce i-a determinat pe fanii acestora să creadă că relația lor a ajuns la final.

„Piesa mă emoționează foarte tare, are o încărcătură emoțională foarte mare. E o piesă reală, e o piesă scrisă din suflet”, a declarat Mario Fresh la Kiss FM.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu, declarații emoționante despre divorț și relația cu fiica sa: „Am încercat până nu am mai putut”

Pe data de 30 iulie, Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit opt ani de relație și părea că nimic nu îi poate despărți, mai ales că s-au cunoscut când erau doar niște adolescenți și au reușit să creeze această poveste de dragoste care a rezistat ani buni. Potrivit Cancan.ro, Alexia Eram și Mario Fresh nu mai formează un cuplu de o lună, iar despărțirea ar fi avut loc pe cale amiabilă. 

Mai mult decât atât, artistul a lansat recent o melodie care pare să fie inspirată de relația sa cu Alexia Eram. Piesa intitulată „Nu mai plânge” a generat multe reacții, în special datorită unui detaliu subtil: artistul apare lângă un tablou ce înfățișează doi ochi verzi, foarte asemănători cu cei ai Alexiei Eram. De altfel, Mario Fresh face referire în versurile piesei la doi ochi verzi, consolidând astfel speculațiile legate de inspirația din viața sa personală. De asemenea, cântărețul a șters toate pozele pe care le avea cu iubita sa pe rețelele sociale, lucru ce a alimentat și mai mult zvonurile despre separare. Cu toate acestea, Alexia încă a păstrat toate pozele cu fostul ei iubit.

Te-ar putea interesa și: „Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Versurile piesei lansate de Mario Fresh sunt și ele sugestive, astfel că ipoteza despărțirii pare că se conturează din ce în ce mai bine.

„Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi,

Mă visezi cum te alintam și sărutam pe ochii tăi verzi

Și-ți spuneam că faci cât un univers,

Ce faci tu în fața casei mele, dacă știi eu îți fac rău ție?

Nu zic nu, eu aș ieși, dar nu vreau să mă vezi că-s bine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel