Andreea Raicu le-a arătat fanilor săi cum arată lista sa de cumpărături de fiecare dată.
Andreea Raicu este de ani buni vegetariană și chiar dacă pare că acest stil de viață este unul destul de greu de urmat, întrucât poate părea imposibil să acoperi necesarul proteic pentru o zi, vedeta reușește să facă asta cu brio. Astfel, pentru a-i inspira cât mai mult și pe cei din comunitatea sa, aceasta s-a hotărât să facă un videoclip prin intermediul căruia să le arate fanilor săi care sunt alimentele care nu-i lipsesc niciodată din bucătărie. Cu ajutorul lor, Andreea Raicu spune că pregătește zilnic o mare diversitate de rețete.
„Am făcut o analiză a produselor mele și mi-am dat seama că 80% sunt verzi, verdețuri, ceea ce ador, sunt sănătate pură în farfurie. Avem așa: dovlecei, pe care pot să-i pun într-o grămadă de lucruri, de la legume la wok, până la supe, spanac, pe care îl pun în shake-uri, salate, avocado, broccoli, cu care am o salată fantastică, ceapă verde, coriandru, mărarul.”, a explicat Andreea Raicu pe rețelele de socializare.
Te-ar putea interesa și: Mara Bănică, suspectată de Daniela Gyorfi că ar fi amanta soțului ei: „Au fost niște poze”
Pe lângă alimentele verzi, vedeta mai are câteva opțiuni la care apelează frecvent pentru a putea pregăti cele mai delicioase și sănătoase rețete.
„Întotdeauna există la mine în casă fructe de pădure congelate sau nu, mere, lămâi, proteina este sub formă de ouă sau quinoua, pâine, care este întotdeauna fără gluten, curmale, uleiul de măsline care nu-mi lipsește, din nou, niciodată, dar și uleiul de trufe. Mai avem laptele de migdale, usturoiul, care dă arome tuturor lucrurilor pe care le gătesc, îl pun la pește, legume.
Mai am și semințele de cânepă, pe care le folosesc din nou în salate, dar și pe cele de chia. Mai am și peștele și creveții, care sunt în congelator. Cam asta se găsește la mine în bucătărie și poți să gătești foarte multe lucruri.”, le-a mai dezvăluit vedeta fanilor.
@andreea.raicu Happy #healthday ????????! #andreearaicu #raiculifestyle ♬ original sound - Andreea Raicu
Într-un videoclip realizat recent, Andreea Raicu mai vorbea și despre importanța pe care o are brânza tofu în meniul său. Acest produs este ideal chiar și pentru persoanele ce țin post, iar vedeta a oferit și o metodă excelentă în care pate fi servit.
„Unul dintre alimentele mele preferate este tofu deoarece este o sursă bună de proteine, conține grăsimi sănătoase si are un conținut redus de grăsimi saturate. Mai mult de atât, este un aliment versatil, care poate fi folosit în foarte multe rețete.
Nu în ultimul rând, tofu este o alegere foarte bună și pentru perioada postului. Eu voi face avocado cu tofu, ciuperci umplute cu tofu și legume trase la tigaie cu tofu.”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare în trecut.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News