Alin Oprea, lovitură de grație în scandalul cu Larisa Uță. Ce a scris în testament: „Nu vă condamn și nu vă pedepsesc”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea a postat, pe rețelele sociale, un mesaj la care nimeni nu se aștepta. Artistul a dezvăluit ce scrie în testamentul său și a uimit pe toată lumea. 

Alin Oprea și fosta sa soție, Larisa Uță, au fost, în ultima perioadă, protagoniștii unui scandal uriaș în care și-au aruncat acuzații grave și multe vorbe grele. Actuala soție a artistului, Medana Oprea, a intervenit și ea și a făcut o serie de dezvăluiri.

„Nu vă judec, nu vă condamn și nu vă pedepsesc”

Astăzi, Alin Oprea a făcut public testamentul său și a uimit pe toată lumea. Cântărețul a dezvăluit că le-a lăsat tot ce are copiilor săi, în ciuda faptului că aceștia nu vorbesc cu el și au ales să fie de partea mamei lor. Alin Oprea a scris, pe pagina sa de Facebook, că acest gest este făcut din suflet și că nu îi judecă sau condamnă pentru alegerea lor. Cu toate acestea, solistul trupei „Talisman” a precizat că nu va cerși iubirea sau respectul copiilor săi, dar le va dărui celor doi copii tot ceea ce a agonisit până acum.

De asemenea, artistul a mărturisit că Melissa și Adrian, cei doi copii ai săi și ai Larisei Uță, se pot baza întotdeauna pe el, în ciuda faptului că mama lor ar fi hotărât că el nu mai înseamnă nimic pentru ei. Acesta a menționat că preferă să o ia el de la capăt pentru nu îi lăsa pe copii să se lupte cu greutățile vieții.

Te-ar putea interesa și: Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

„În acestă zi simbolică, cu importante semnificații, am hotărât să fac un gest venit din suflet pentru voi, copiii mei Melissa și Adrian, indiferent de modul în care ați ales să vă poziționați față de mine. Nu vă judec, nu vă condamn și nu vă pedepsesc, dar nici nu „cerșesc" și nici nu am intenția de a „cumpăra" iubirea, respectul sau recunoștința voastră. Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață, până când „mama voastră" a hotărât în locul Lui Dumnezeu și a legii că eu nu mai însemn și nu mai merit NIMIC, trântind și încuind ușa definitiv în urma mea. Vă las vouă toate bunurile, apartamentele și sumele de bani.

Pentru voi am făcut toate sacrificiile, pentru voi am muncit zi și noapte, pentru voi m-am pus mereu pe ultimul loc, vouă vreau să vă rămână TOT! O iau eu din nou de la zero, pentru a nu vă lăsa pe voi împovărați de greutățile vieții. Din acest moment, nici o ședință umilitoare în sala de judecată nu-și mai are rostul, renunț eu în favoarea voastră la toate procesele care v-ar putea afecta negativ în prezent sau în viitor. Acesta este un gest făcut din iubire, iertare și compasiune pentru voi, nu cer nimic în schimb și nu pun nicio condiție.  Am fost și voi rămâne până la sfârșitul vieții tatăl vostru, vă puteți baza pe mine oricând și în orice situație, dacă viața o cere. Dacă v-am greșit vreodată cu ceva? ÎMI CER IERTARE! Vă doresc o viață fericită și împlinită, sănătate, iubire și succes”, a scris Alin Oprea pe rețelele sociale. 

Te-ar putea interesa și: Maria Constantin rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil cu soțul ei, deși sunt împreună de 5 ani

„Am făcut mai mult decât trebuia”

În plus, Alin Oprea a declarat că la un an de când a hotărât să se lase totul copiilor, fosta soție a creat un scandal imens în care l-a denigrat nu doar pe el, ci și pe actuala lui soție. Artistul a spus că el a fost singura sursă de venit în relația cu Larisa Uță și că i-a întreținut atât pe ea și pe copii, cât și pe fosta lui soacră. De asemenea, bărbatul a menționat că a făcut mai mult decât trebuia și că acum are o familie unde și-a găsit liniștea și fericirea, alături de Medana. 

„La doar un an de atunci, după ce m-am ținut de cuvânt și am renunțat chiar și la procesul de partaj, fosta soție, văzându-se cu sacii în căruță, a demarat cel mai furibund și mizerabil scandal de denigrare la adresa mea și a Medanei. Mulțumesc și pentru acest „cadou", oferit la fix un an de la nunta noastră. Fie că aveam o colibă sau un castel, legal și moral, totul trebuia să se împartă egal, mai ales că eu am fost singura sursă de venit în acea casă, susținând atât fosta soție, cât și soacra. Rolul soacrei a fost important, pentru că ea a crescut și îngrijit copiii (care, la momentul divorțului, erau deja majori), gătea și se ocupa de curățenie. După un astfel de gest, chiar nu mai am nimic de adăugat, pentru că deja am făcut mai mult decât trebuia. Oare ce mai vreți de la mine? Respect alegerile fiecăruia și merg înainte cu Dumnezeu. Eu am acum o altă familie, unde, în sfârșit, simt că mi-am găsit liniștea și fericirea”, a adăugat Alin Oprea, pe pagina sa de Facebook. 

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina anunță ce ar trebui să faci ca să ai noroc la bani, în funcție de ziua în care te-ai născut: „Pot să facă mulți prin carisma lor”

„Am pus la îndoială chiar și paternitatea lui”

Soția sa, Medana, a lăsat un comentariu și a mărturisit că gestul făcut de soțul ei a fost încurajat chiar de ea pentru că își dorea ca acesta să aibă liniște și pentru că îl iubește mai presus de banii pe care îi are sau nu. Mai mult decât atât, soția artistului a precizat că atunci când au hotărât să facă acest lucru au luat în calcul aspectul paternității, dar tot ceea ce voiau era să se termine întregul scandal și să trăiască liniștiți. 

„Un gest de milioane pe care eu ca soție, mi l-am dorit enorm și l-am încurajat. Mi-am dorit liniștea soțului meu, pentru că l-am iubit și îl iubesc mai presus decât bunurile sau banii. Astea oricând pot dispărea. Și la noi, și la toată lumea. Dar un om care să te iubească și care să îți fie alături în orice condiții, e mai rar de găsit, în zilele noastre. Datoria lui de tată, de om și de fost soț, a fost îndeplinită cu sfințenie. Le-a dat lor tot ce a avut și toată munca lui de o viață. Să vii acum și să ștergi cu buretele acest gest, ca și cum ar fi fost unul normal și firesc, mi se pare inuman. Când am decis să le lăsam lor tot, inclusiv ei, să nu credeți că nu am luat în calcul sau că nu am pus la îndoială chiar și paternitatea lui. Cu toate astea, cel mai important lucru era ca Alin să iasă din mocirlă! Avea nevoie doar de liniște. Și eu mereu am spus asta: tot ce se poate cumpăra cu bani, e floare la ureche. Sănătatea nu poate fi cumpărată, iubirea la fel, și nici caracterul”, a scris Medana Oprea, în secțiunea de comentarii a postării lui Alin Oprea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel