Alin Oprea, mărturisiri emoționante: „Cea mai tristă zi a fost când copiii mei au hotărât să îmi întoarcă spatele”

Data publicării:
Sursă foto: Captură video Podcast „Altceva cu Adrian Artene”
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Alin Oprea, solistul trupei „Talisman” a vorbit, la podcastul lui Adrian Artene, despre divorțul de fosta sa soție, dar și despre relația pe care o are cu copiii săi acum.

Alin Oprea și Larisa Uță au fost căsătoriți timp de 23 de ani și au împreună doi copii. Cei doi au divorțat în anul 2021, iar artistul a rămas fără averea agonisită de-a lungul carierei sale.

Invitat la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, Alin Oprea a dezvăluit faptul că cei doi copii nu mai sunt prezenți în viața lui, alegând să rămână alături de mama lor și să rupă legătura cu tatăl. Cu toate acestea, artistul a declarat că se bucură că aceștia și-au apărat mama și că au rămas uniți, în ciuda faptului că i-au întors lui spatele. De asemenea, solistul trupei „Talisman”, nu o consideră vinovată pe fosta lui soție pentru ruptura dintre el și copii deoarece aceștia erau majori la momentul divorțului, deci puteau lua singuri decizii.

„Pot să o iert pentru orice”

„Am iertat-o 100%. Pot să o iert pentru orice. Iar copiii, în momentul divorțului, erau majori. Nu cred că o mamă poate obliga niște copii majori să facă ceva. Au făcut din proprie conștiință pentru că așa au considerat ei că trebuie să își protejeze mama. Ceea ce e un lucru frumos într-un fel. Pentru că între doi oameni, un bărbat și o femeie, eu cred că dacă nu poți să fii echidistant, e frumos să îți protejezi mama, nu tatăl. Ideal ar fi fost să fie echidistanți. Nu s-a putut, din motive care nici nu contează. Dar și-au apărat mama. Lucru care e foarte important. Mama lor, de asemenea, își apără puii. Eu mă bucur că au rămas măcar ei uniți. E foarte important. Că putea un divorț ca ăsta să îi dezbine în toate direcțiile. Și atunci, cea mai puțin perdantă variantă a fost asta. Să fiu eu scos din schemă și ei să rămână în continuare cu toate bunurile. Cu toate bunurile și cu toți banii au rămas pentru că le-am făcut eu cadou, nu pentru că mi-au luat. Faptul că le-au luat a fost doar așa o mârlănie”, a declarat artistul.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, confesiuni despre legătura fostului soț cu fiica lor: „Foarte rar se vede cu tatăl ei”

„Cea mai tristă zi a fost când copiii mei au hotărât să îmi întoarcă spatele”

În ciuda faptului că propriii copii i-au întors spatele și au ales să se desprindă total de el, Alin Oprea recunoaște că și-ar fi dat viața și în continuare ar face-o pentru aceștia. Cântărețul a declarat că la momentul partajului a ales să le lase soției și copiilor tot ceea ce agonisise de-a lungul vieții, deși ar fi putut să își ia partea sa. Cu toate acestea, a ales să plece doar cu hainele pe care le avea pe el pentru binele copiilor săi. Artistul spune că își va iubi întotdeauna copiii și că indiferent de ceea ce ei vor face împotriva lui, iubirea sa pentru ei va rămâne prezentă mereu.

„Pentru că putea să urmeze un proces de partaj și să-mi iau partea. Și partea mea era foarte mare pentru că ea nu a avut salariu. Dar de ce să fac asta? Eu mi-am dorit copiii fericiți, atât. Atunci s-a făcut o nedreptate foarte mare împotriva mea. Am rămas fără familie, deci fără copii, ceea ce însemna pentru mine că nu mai am niciun sens în viață. Sensul meu erau copiii. Tot ce am putut face pentru ei, am făcut. M-am sacrificat pe mine pentru ei. Mi-aș fi dat și viața pentru ei. Și acum aș face-o. Iubirea mea pentru ei este totală și egală indiferent ce fac ei. Pot face orice împotriva mea. Eu îi voi iubi tot la maximum pe copiii mei. Am realizat că acești copii nu pot fi fericiți dacă mama lor e nefericită. Am rămas în pantaloni scurți și cu un tricou pe mine. Nici chitara mea nu mi-a mai rămas. Cea mai tristă zi a fost când copiii mei au hotărât să îmi întoarcă spatele”, a mărturisit Alin Oprea, la Podcastul „Altceva cu Adrian Artene”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel