Alin Simoiu, adevărul despre relația cu Maria de la Insula Iubirii: „Era perversă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Alin Simoiu/Maria Adriana
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Alin Simoiu/Maria Adriana

Alin Simoiu, ispita de la „Insula Iubirii”, a spus adevărul despre ce s-a întâmplat între el și Maria în emisiune, dar și despre cum l-a afectat apropierea dintre ei pe Marcel.

Alin Simoiu, deja ispită de două sezoane la „Insula Iubirii”, a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce s-a întâmplat între el, Maria și Marcel în emisiune. După ce a văzut emisiunea la televizor, ispita a declarat că i-a fost mult mai clară apropierea dintre concurentă și Marcel și că în timpul petrecut în vilă nu a putut observa atât de bine comportamentul ei față de acesta. Ba mai mult, bărbatul mărturisește că Maria îi spunea cu totul altceva în emisiune decât ce s-a văzut la televizor. Aceasta declara că se simte sufocată de Marcel și că nu își dorește o relație cu el.

„Se vedea clar că și ea îi dădea speranțe”

„Nu aveam cum să știu ceea ce Maria și Marcel vorbesc și fac atunci când stăteau împreună sau mergeau la date. Pot spune că Maria nu a fost chiar sinceră față de mine și mi-a ascuns anumite lucruri, văzându-se clar acum că îl plăcea pe Marcel, doar că atracția ei eram eu. Neavând posibilitatea să iasă cu mine din cauza Iustinei, a rămas rezervată și a prins acel moment în care eu am rămas liber. În momentul în care am ieșit cu Iustina la ultimul date, i-am spus că o să fie ultimul pentru că nu mai vreau să accept această neasumare, era destul de clar pentru toată lumea că jocul ei era unul imatur, dar vizibil totodată. Maria cred că ar fi putut fi ușor asociată cu Bianca din sezonul trecut. În momentul în care a început să petreacă timp cu Marcel și să îi ofere atenție și speranțe, am realizat destul de târziu asta în casă, pentru că ea îmi spunea cu totul altceva, că este sufocată de Marcel. Dar se vedea clar că și ea îi dădea acces să facă pași către ea, îi dădea speranțe”, a declarat Alin, într-un testimonial nedifuzat la televizor.

Te-ar putea interesa și: Marcel „Maluma”, dezvăluiri despre experiența la Insula Iubirii: „Am fost cireașa de pe tort”

„Era perversă”

De asemenea, Alin a adăugat faptul că o consideră perversă pe Maria pentru comportamentul pe care l-a avut. Deși la început i-a dat speranțe lui Marcel, când a văzut că Alin este disponibil, a uitat complet de acesta și și-a schimbat complet atitudinea. Ispita este de părere că roata s-a întors și concurenta a primit exact ceea ce a oferit: indiferență și o atitudine rece, care, la final, au atras-o în plasa bărbatului. În plus, Alin Simoiu a declarat că Maria este genul de persoană care nu va avea niciodată acces la el.

„Mi-am dat seama că acolo este un caracter care, pentru mine, niciodată nu va putea avea acces la mine. Era, să spunem, perversă. Așa cred că se numește în momentul în care îi dai cuiva speranțe și pe ultima sută de metri de îndrepți către altcineva și te oprești din tot ce s-a întâmplat cu persoana căreia i-ai dat speranțe. Marcel era persoana care îi dădea totul, iar ea era rece. Asta s-a întâmplat cu mine. Eu fiind indiferent și rece, încercând să îi testez fidelitatea Iustinei, o atrăgea. Chiar dacă tind să cred că ea m-a plăcut încă de la primul date și am simțit acest lucru pentru că îmi permitea să fac atingeri și gesturi mai mult decât ar fi trebuit și mai mlt decât i-ar fi permis lui Marcel. Marcel, la un moment dat, a greșit și a făcut-o să vină mai mult către mine. În momentul în care eu am început să îmi fac rolul cu Maria, mi-am dat seama că el este afectat și chiar o iubește, deși el poate neagă acum”, a adăugat Alin, ispita de la „Insula Iubirii”.

 

@aliana.aly #nedifuzat #alinsimoiu #insulaiubirii2024 #maria #marcel ♬ No Love - Farmi Media



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel