Alina Bădic, horoscop 12 mai - 18 mai 2024. Vin bani pentru mai multe zodii

Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 12 mai - 18 mai 2024.

 

Săgetător

„Au stat într-un con de umbră în ultima perioadă din cauza unor mici provocări pe linie sufletească, energetică, au fost destul de supărați și pe undeva tulburați, dezechilibrați de anumite evenimente, pentru că nu a fost foarte confortabil acest Saturn și Neptun pe casa Racului, a produs ceva dezechilibre. Știm că semnele de foc nu sunt foarte confortabile cu problemele care perturbă zona lunară, cu experiențe dure pe plan afectiv sau pe plan emoțional.

Deși sunt înțelepții zodiacului, au o zonă de naivitate, care a fost destul de solicitată în ultima perioadă. Ajung la anumite concluzii, practic reprezintă un fel de cutie a pandorei, se gândesc ce ar mai putea să apară, să-i mai șocheze. Nu cred că ar mai putea să apară mare lucru. Trebuie să faceți în așa fel încât să le arătați persoanelor care v-au surprins faptul că ați înțeles despre ce e vorba. 

Citește și: Alina Bădic, horoscop 12 mai - 18 mai 2024. Zodia care primește investiții interesante și o moștenire

Capricorn

„Își înțeleg destinul, este singurul lucru pe care îl putem spune cu certitudine în această perioadă, sunt și alte lucruri, dar acesta îi interesează cel mai mult. Am întâlnit mulți nativi Capricorn care spun: „nici nu mă mai interesează că sufăr sau că este ceva care mă tulbură, pur și simplu vreau să îmi înțeleg destinul” și nativii Capricorn vor face în așa fel încât vor ajunge la o concluzie, vor încerca să înțeleagă exact acele elemente care îi tulburau până acum.

Spre exemplu, nu te obligă nimeni să-ți dorești zilnic un lucru și tot timpul să amâni, să nu faci ceva în acest sens. Totul va căpăta o logică incredibilă. Beneficiați de o protecție divină de mare forță, dar trebuie să respectați regulile divinului. Chiar dacă vă simțiți puțin pedepsit, trebuie să acceptați asta. S-ar putea să aveți multe beneficii materiale, se vor debloca multe lucruri. Beneficiază de o susținere peste medie în această perioadă pe multe paliere.”

 

Vărsător

„Planeta de forță, chiar guvernatorul dumneavoastră acum, se află într-o poziție strategică. Avem această conjuncție absolut superbă cu Jupiter și cu Soarele, ca atare pentru nativii Vărsător devine foarte interesant ceea ce primesc ca mesaj din astral. Vă interesează foarte mult să vedeți ce mesaje vă trimite Universul. Înțelegeți niște lucruri care dacă pentru Lei era activă forța paranormalului pentru dumneavoastră devine foarte important să fiți vizionari, să înțelegeți cam încotro se îndreaptă profesia dumneavoastră, cam în ce casă vă doriți să locuiți, cam ce fel de prieteni o să aveți peste 10 ani.

Începeți să intrați pe un segment care vi se adresează foarte explicit și parcă vă proiectează peste niște ani și începeți să simțiți. Sunt persoane care îmi spun că au fleshuri peste 10 ani. Totul se proiectează acum sub forma unei povești foarte frumoase în care nu este loc de personaje negative. E o perioadă în care se activează puternic zona relațională, vă întâlniți cu colegi de liceu, rude, persoane cu care nu v-ați întâlnit de mult timp, e foarte frumoasă perioada din acest punct de vedere. Mulți nativi vor încerca să schimbe măcar un lucru în viața lor, să se miște ceva altfel.”

Pe aceeași temă: Alina Bădic, horoscop 12 mai - 18 mai 2024. Zodia care va avea parte de creșteri financiare

Pești

„Cea mai mare putere în această perioadă rămâne planeta care vă guvernează, și anume Neptun. Vorbește despre o incredibilă putere de a vă reface, dar nu de a vă reface energetic așa cum suntem noi obișnuiți cu acest termen, să ne simțim mai bine, mai vital, este vorba despre o refacere a structurii noastre în ansamblul ei, practic prin înțelegerea tuturor experiențelor de viață prin care trecem, putem să înțelegem exact ceea ce ni se întâmplă, să ne poziționăm corect și, astfel, să ne încărcăm bateriile să nu ne mai devitalizeze nimic.

Vor fi nativi care încearcă să devină atât de perfecționiști din punct de vedere spiritual, încât nu mai vor să neglijeze nicio zonă. Perioada este foarte puternică financiar, chiar generoasă. Puteți să simțiți ce vă place cel mai mult să faceți și puteți activa în zona respectivă. Vine ajutor din partea unor peroane apropiate, este bine să vă bazați pe oamenii pe care-i cunoașteți de ceva vreme. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel