Alina Bădic - horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024: Leu, Fecioară, Balanță. Zodia care vrea să facă performanță la muncă

Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2024.

 

Alina Bădic, astrologul de la B1 TV, a prezentat horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2024. În rândurile de mai jos găsiți previziunile pentru Leu, Fecioară și Balanță.

 

„Pentru nativii Leu este foarte importantă validarea într-o formă sau alta din partea celor din jur. Leii se simt puțin devitalizați, se simt puțin marginalizați pentru că oamenii din jurul lor sunt și ei la rândul lor foarte preocupați de karma personală. Aceștia din urmă par fi total indiferenți față de nativii Leu”, a zis Alina Bădic despre nativii Leu.

 

Despre Fecioară, Alina Bădic a zis: „Trebuie să descoperim ce anume ne relaxează, ce anume ne face să simțim că plutim, ce ne face fericiți. Totul trebuie să aibă ceva sacru, fiecare acțiune pe care o fac Fecioarele. Fiecare lucru trebuie făcut la momentul potrivit, așa cum este predestinat. Poate vrei să-ți iei o mașină acum, dar poate nu e acela momentul chiar când trebuie să o faci. Poate o cumperi la anul. Dar dacă tu mai ai răbdare un an, poate ajungi să-ți iei casa visurilor tale, se creează un anumit context pentru asta. Nu este o tragedie că mai aștepți un an. Fecioarele au de făcut foarte multe alegeri. Ele își vor da seama când este momentul să facă ceva anume deoarece vor constata că totul se leagă și merge lin”.

 

 

Balanțele au o anumită fluență în anumite zone: fie au o preocupare pe care o au și alți prieteni sau partenerul de viață, lucru care le dă aripi, le aduce multă bucurie, fie locuiesc într-o zonă sau o casă care le dă confort.

Pentru Balanțe este foarte importantă zona de confort. Ele vor să găsească acel ceva care să le aducă suplimentar bucurie și să se simtă pe undeva că și-au atins potențialul maxim în domeniul lor. Dacă le aducea confort serviciul, acum vor să fie totul ca la carte acolo. Nu se mai mulțumesc cu un serviciu mediocru. Își doresc performanță acolo unde până acum se mulțumeau cu mai puțin. Balanțele vor munci foarte mult”, a zis Alina Bădic la B1 TV, în emisiunea 360 de grade.

 

Toate detaliile le găsiți aici:

 

Youtube video image

VEZI ȘI: Horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Alina Bădic, zodia cu zile extraordinar de puternice - RAC:

https://www.spectacola.ro/horoscop-31-martie-6-aprilie-2024-alina-badic-zodia-cu-zile-extraordinar-de-puternice_38035.html

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Zodia cu marcaj de început de drum - TAUR și GEMENI:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-31-martie-6-aprilie-2024-zodia-cu-marcaj-de-inceput-de-drum_38034.html

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel