Alina Bădic, horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Zodia care va avea o perioadă încărcată de semnificații

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2024.

Alina Bădic, astrolog, a prezentat horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2024. Ce îi așteaptă pe nativii din Berbec? Aflați în rândurile de mai jos.

 

„Pentru nativii Berbec este o perioadă încărcată de semnificații. Evenimentele cu care se vor intersecta sunt evenimente care-i înscriu pe misiunea lor și le atrag atenția că este foarte important să urmeze anumiți pași. Vorbeam despre structură, organizare și identificarea zonei care ne trage înapoi.

 

Tot ceea ce ne agresează ar trebui să iasă la iveală. Este o perioadă foarte încărcată de mesaje în plan personal. Nativii din Berbec au ocazia să vadă cine-i iubește cu adevărat și cine nu. Oamenii se vor legitima. Este o perioadă în care cu toții ne vom da arama pe față. Foarte aspru penalizate sunt greșelile de natură spirituală, zonele în care am greșit direct divinității, după care zona în care le-am greșit celorlalți.

 

Cu toții ar trebui să ne concentrăm să nu-l supărăm pe Dumnezeu. Trebuie să fim foarte atenți pentru că este o perioadă destul de delicată. Nu poți să mai arunci un blestem, sau o vorbă rea, nu mai poți să te joci cu cuvintele, sau să fii nedrept cu o persoană, sau să-i spui o răutate unei persoane crezând că universul nu va consemna ce ai făcut.

 

Foarte dure sunt pedepsele în această perioadă. Aproape că nu ai timp să te dezmeticești, nu ai timp să-ți dai seama că ai greșit ceva, dar apare mesajul în care ți se spune că aici ai greșit. Nativii Berbec devin foarte atenți la această finețe spirituală”, a zis Alina Bădic la B1 TV în emisiunea 360 de grade.

Berbecul este primul semn din zodiac și este asociat cu perioada 21 martie - 19 aprilie. Este un semn de foc, ceea ce înseamnă că cei născuți sub acest semn sunt adesea pasionați, energici și plini de inițiativă.

 

VEZI ȘI: HOROSCOPUL ALINA BĂDIC PENTRU TAUR ȘI GEMENI

 

 

VEZI ȘI: Cum te poate ucide banalul paracetamol. Diana Ionescu a explicat când devine toxic / video:

https://www.spectacola.ro/cum-te-poate-ucide-banalul-paracetamol-diana-ionescu-a-explicat-cand-devine-toxic-video_38009.html

 

VEZI ȘI: Pr. Pimen Vlad, despre două minuni mai puțin cunoscute. Te vor cutremura:

https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-despre-doua-minuni-mai-putin-cunoscute-te-vor-cutremura_38011.html

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel